středa 16. června 2021

Essence: Serum Hello, Good Stuff

 Pěkný večer,

jak ráno probouzíte svou pleť? Já miluji různá "boost" séra, která ale bývají vcelku drahá. A tak jsem zkusila jedno cenově naprosto dostupné od známé kosmetické značky Essence. Jaké je?

Rána jsou většinou ve spěchu - rychle nachystat ke snídani, ke svačinám, dohlédnout na oblečení cácorek, .... no málo toho není. Ale i tak se na chvilku "zastavím" a před make-upem o pleť pečuji. Nejčastěji pod krém používám ještě nějaké sérum a musím říct, že po tomto sahám v posledních týdnech opravdu často. 

Co je na úvod potřeba pochválit, to je kapátko, díky kterému se sérům nejen dobře nanáší, ale hlavně odměříte potřebné množství. Toho stačí opravdu maličko - dvě tři kapky. 


A právě toto malé množství stačí na to, abyste jej rozprostřeli po celém obličeji - roztírá se velice lehce, má gelovitou konzistenci a velmi rychle se vstřebává. 
Po nanesení můžete mít lehce lepkavý pocit, nicméně ten během chvíle zmizí a můžete pokračovat s další péčí (ideálně krémem).

Pleť je po použití během chvilky krásně rozjasněná, lehce vypnutá a "šťavnatá".  I kruhy pod očima bych řekla, že trochu "vyzmizíkuje". Prostě výborně nachystaná pleť pod make-up. A i bez něj je znát rozdíl před a po. 


Co říci závěrem? Za cenu kolem stovky rozhodně stojí za vyzkoušení a věřím, že nebudete litovat!





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig