úterý 29. června 2021

Novinky v make-up šuplíku: jaro - léto

Hezké odpoledne,

V poledních měsících jsem obměňovala a doplňovala trochu kosmetické make-up kousky, a tak mám pro vás pár postřehů... 


Jestli je nějaký výrobek, bez kterého si v podstatě neumím představit den, tak je to řasenka. Střídám je opravdu často, jelikož mám citlivé oči a zjistila jsem, že opravdu pokud řasenku po maximálně 3-4 měsících nevyměním, tak mi oči o to více slzí... 

Začnu dobře známou Dermacol Imperial. Dříve jsem ji měla vcelku ráda a byla z ní docela nadšená. Nevím, zda jsem tentokrát sáhla po "vadném" kusu nebo prostě díky vývoji vidím věci jinak, ale za mne lehce zklamání. Řasy sice protáhne pěkně, ale objem nic moc... 

Lift up od Catrice pro mne byla novinka a jásala jsem při každém použití - super kartáček, neslepovala řasy, skvěle prodloužila i zahustila. Co více si přát. Navíc je i verze voděodolná a ta je prý ještě lepší - tu budu muset vyzkoušet :-) 

Nováčka od Maybelline si užívám poslední dny a chystám pro vás samostatný článek. Ještě chvíli vás tak budu napínat.... 



Rtěnky nosím málo a lesky jsem v posledním roce také trochu šidila. Vzhledem k jejich stáří jsem většině udělala "pápá" a doplnila nové. 

Skvělý lesk je od Alverde - jemně hydratuje, vytvoří krásný "mňam" efekt a i když výdrž není nějak extra dlouhá, tak po nanesení nemáte ulepený pocit. 

Stejně tak pozadu nezůstává S-he, kdy lesky této značky dodávají rtům krásný objem. To se mi moc líbí.

A největší miláček je ovšem balzám od Labela - má nádhernou barvu, jemně tónuje, výborně hydratuje a nelepí. Po něm sahám asi nejčastěji. 


Stejně tak mi vyhovuje čirý lesk od Trend it Up, který dokáže "vytáhnout" a zvýraznit i většinu rtěnek, co doma mám (ano, není jich moc) a navíc je velice příjemný a pečující. 


S podkladovou bází Lovely, jež jsem dostala jako dárek k nákupu na Pink Panda se tak nějak sžívám a nemohu říct, že bych po ní sama od sebe sáhla. Je sice jemná a dobře se roztírá, ale mám po ní lehce mastnější pocit. Nicméně ještě ji nezatracuji a uvidíme mimo takto parné dny. 


Na řasové sérum od Baley jsem byla vcelku zvědavá a upřímně? Po dvou použití letělo bohužel do koše - pokaždé mne neuvěřitelně pálily oči a na další testování jsem už neměla odvahu.. Věřím, že někomu vyhovuje, ale mne bohužel ne. Pokud máte citlivé oči, tak opravdu opatrně. 


Jaké kosmetické kousky se v poslední době objevily u vás a jak moc přes léto make-up používáte? 


 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig