středa 24. srpna 2022

Ben a Anna: Zubní pasta v tabletách

 Pěkný večer,

Zubní pasty nepatří mezi běžné výrobky, o kterých bych vám u sebe na blogu psala, ale tentokrát jsem neodolala.


Když jsem v rámci spolupráce s Econea skládala poslední balíček, tak mi oko padlo na tyto tabletky, které mají mít stejnou funkci jako zubní pasta. Prostě pasta v tabletách. Byla jsem hrozně zvědavá, jak fungují a jaké jsou. Z toho důvodu jsem je nejenom k balíčku přidala, ale také mnoho týdnů testovala. Chtěla jsem si být jistá svým názorem.


Balení je sice v sáčku, ale naštěstí lze znovu uzavírat. I když musím přiznat, že více bych uvítala spíše nějakou jednoduchou krabičku pro lepší manipulaci. 

Tabletky jsou vcelku malé, a tak jsem zpočátku byla rozporuplná co se týče toho, že na jedno čištění stačí právě jedna tabletka. Ale opravdu stačí. 
Funguje to totiž tak, že tabletku pořádně mezi zuby rozkoušete a poté kartáčkem čistíte jako klasickou pastou. Určitě nečekejte nějaké větší pěnění, naopak. Tabletky vůbec nepění. Chuťově bych řekla, že cítím lehce mentol a trochu více jedlou sodu či něco velmi podobného. Nicméně po prvních "tak trochu zvláštních" pokusech jsem došla k názoru, že je použití jednoduché a vlastně "na pohodu". 
Co se týče samotného výsledku z čištění, tak po cca 5 týdnech bych řekla, že pasta opravdu dělá, co má a zuby zanechává pěkně vyčistěné, nedráždí dáseň ani nepociťuji žádný jiný problém. 

Co mne hodně baví je to, jak je tento výrobek skladný. Pokud jedete někam na víkend či dovolenou, stačí si jen pár tabletek odsypat a ušetříte spoustu místa. 

To, že Econea nabízí spoustu kolikrát netradičních výrobků, které ale vylepší váš každodenní život, to už vím dlouho, ale tento kousek mě vyloženě (velice pozitivně) potěšil. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig