čtvrtek 11. srpna 2022

Kvitok: Damašská Ruža

 Dobré ráno,

máte rádi osvěžení pomocí pleťových vod či mlh, které navíc pečují? Pak mám pro vás tip. 

Ve spolupráci s Econea jsem teď více jak měsíc testovala květinovou vodu Damaššskou růži od slovenské kosmetické značky Kvitok, a tak myslím, že už mohu "podat" opravdu relevantní pohled na tento pečující  kousek.  
Navíc věřím, že během léta se hodí i doporučení na chladivé osvěžení... 


Začnu tedy nejprve balením. Jedná se o malou "lékárenskou" skleněnou nádobku s rozprašovačem. Díky tmavšímu zabarvení sklenky výrobek neztrácí na účinnosti a udrží jej déle "čerstvý". 
Rozpračovač je příjemný a vodu dávkuje po malém, ale dostatečném množství. 

Voda má lehkou a velice jemnou parfemaci, ve které zcela neomylně poznáte růži. Musím opravdu pochválit, že to není žádná "chemická" převoněná nepříjemnost, ale opravdu cítíte růži tak, jako byste stáli u kvetoucí růže.  Je skvělé ji používat na odlíčený a omytý obličej před péčí v podobě krému, séra či oleje. Pleť krásně zklidní a ochladí - určitě to oceníte i po celém dni na sluníčku. Já ji používám nejen na obličej, ale i na dekolt. 
Já bych večerní použití doplnila i o ranní, kdy pleť skvěle "napumpuje" a nastartuje.  Takže klasicky pod krém a make-up. A když jsme u toho make-upu, tak funguje i jako skvělý fixátor, jen je potřeba ji stříkat z větší dálky. 


Takže shrnuli to, je to opravdu "multifunkční" kosmetický kousek, který by neměl doma chybět. Rozhodně koukněte u Econey a minimálně jedno balení přihoďte ke svému nákupu :-) 

A pokud chcete ještě jeden tip, tak i když není potřeba jej skladovat v lednici, přeci jen jej občas můžete dát vychladit a poté je to osvěžení - i třeba jen během dne při letních vedrech - ještě lepší...


SHARE:

1 komentář

  1. Dobrý den, před nedávnem jsem podstoupila ze zdravotního důvodu plastickou operaci na této klinice. Doporučili mi ,že mám použít přírodní kosmetiku. Tak bych vyzkoušela tuto přírodní kosmetiku.Přeji hezký den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig