neděle 7. srpna 2022

Dermacol: Vampire mascara

 Hezký večer,

stále mne baví zkoušet a objevovat nové a nové řasenky či jiné kosmetické kousky. A právě u řasenek si kolikrát říkám, že když najdu takovou, co mi  vyhovuje, tak ji za chvíli přestanou vyrábět. Třeba jako mou milovanou Devilash. Nicméně tu jsem nyní zkusila nahradit jiným kouskem od Dermacolu... 

Tedy takto, já vlastně nevím, jestli Devilash už nevyrábí nebo jen nemám štěstí při návštěvách drogérie. Nicméně jsem zkusila vcelku nevýraznou kolegyni s názvem Vampire a jelikož jsem vypotřebovala již dvě balení, tak vám to asi napoví, že jsem spokojená... :-) 



Řasenka má úzký jemný kartáček, který mi v posledních letech 100% vyhovuje. Je rovný, zúžený a velice dobře se s ním manipuluje. Na řasách zanechává "tak akorát" řasenky a i při více vrstvách řasy dobře rozčesává. Nemáte pocit "slepených nožiček od broučků" - pardon, jiné připodobnění opravdu nemohu nyní vymyslet :-) 

Řasenka skvěle drží, dobře protáhne, zahustí a zvýrazní řasy. Ani po celém dni se nedrolí či neobtiskává. Za mne prostě opravdu bomba. 

V akci:


Tento kousek se rozhodně Dermacolu povedl a i když by si ráda z nostalgie opět Devilash pořídila, tak tato řasenka rozhodně spadá mezi mé oblíbence.



SHARE:

2 komentáře

  1. Ráda čtu tvé zajímavé články o kosmetice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Jsem ráda, že se Ti na mém blogu líbí.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig