pátek 26. srpna 2022

Tvořivý týden #31/2022

 Dobré ráno, tvořivci,

o víkendu určitě zase zasedneme k šicímu stroji nebo vezmeme do ruky háček či jehlice a něco málo vytvoříme, což? A proto mám pár tvořivých typů z týdne předešlého...

Malé chobotničky háčkované z bavlněné příze jsou mou srdcovou záležitostí už několik let. Návod najdete i u mne na tomto blogu .  Většinou je rozdám dříve, než stihnu více kusů poslat do nemocnice, ale myslím, že to nevadí, protože jejich účelem je pomáhat, dělat radost, a to tak přesně dělají.... :-) 

 

A chobotnička ještě jednou - tentokrát ve spojení s plenkovým dortem. Tento efektivní způsob, jak někomu popřát k narození miminka mám hodně ráda. 

 

Háčkovaný mega šátek není věc, kterou bych většinou měla hotovou do týdne. Ne že by to nešlo, jde, ale nemívám takovou trpělivost a dost často jeho výrobu prokládám něčím jiným. Podobně to bylo i s tímto kouskem, ale je hotov a myslím, že s blížícím se podzimem bude skvělým doplňkem. Mám jej pro vás na e-shopu ZDE




 

Pohrávám si s myšlenkou, že pro e-shop vytvořím něco jako e-mailový zpravodaj, kde se dozvíte o novinkách a akcí a přijde vám rovnou do e-mailu. Měli byste zájem?  

Pěkný pátek!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig