úterý 7. února 2023

Kvítok: Sladký Bozk

Dobré ráno,

určitě jste si už všimli, že díky spolupráci s webem Econea jsem objevila značku Kvítok, která mne zaujala hned na první "vyzkoušení"... 

Kvitok, to je spoustu typů výrobků v bio kvalitě, které vás zákonitě musí uchvátit. A právě na Econee jich můžete pořídit opravdu velké množství - a já je pro vás testuji, jak jen to jde ...:-) 

Tentokrát jsem se zaměřila na rty. Jelikož jsem ten typ, co miluje všemožné balzámy (a díky PMU nemusí navíc řešit rtěnky, které ani nemám moc v lásce), tak jsem chtěla zkusit i právě jeden Kvitkový. Sahám většinou po balzámech bez barvy či s jemnými odstíny,  který jen zvýrazní rty, ale nezabarví vám oblečení či partnerovi tvář, a tak jsem zvolila i tento s názvem Sladký Bozk. 


Balzám na rty se ukrývá v důmyslně řešené papírové tubě. Přiznávám, že trochu jsem k tomuto typu balení byla nedůvěřivá, ale i po pár týdnech používání s ním není problém (není otrhaný ani neprosákává "olej").
Po rozbalení se nelekněte - barva je na první pohled opravdu intenzivní a trochu jsem se bála "efektu rtěnky". Nicméně po nanesení na rty je odstín opravdu lehounký a téměř neznatelný. Celkově je balzám sice trochu tužší, ale velice dobře se i tak na rtech roztírá, hydratuje a krásně je přirozeně zvýrazní. Výdrž je tak akorát balzámová - tedy do jednoho jídla :-) 


Opět povedený kousek, který Kvitok vyrábí a Econea nabízí. Pokud uvažujete, tak neváhejte. Za mne veliká spokojenost! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig