pátek 10. února 2023

Mercedes Ron: Moje vina (5/2023)

 Pěkné odpoledne, knihomolové,

o víkendu je fajn si zalézt pod deku, uvařit čaj a začíst se. Já jsem tentokrát zkusila jednu novinku, která se stala i velmi populární na paltformě Wattpad, kterou ráda brouzdám. 

S romantickými příběhy na pokračování se v poslední době roztrhl pytel. Nebo alespoň já mám ten pocit. O tomto jsem nejprve nevěděla, že se nebude jednat o samostatnou knihu, a tak jsem se začetla... 
Jakmile jsem ale začala hledat více informací o autorce, zjistila jsem, že nejenom že to není úplný nováček, ale naopak napsaných sérií má několik.... 


Příběh o tom, jak se musí osmnáctiletá slečna stěhovat do nové země kvůli tomu, že se její matka nově vdala, není úplně wow efektem. I to, že bude mít nového nevlastního bratra, který není k zahození a je "tak trochu grázlík"... Nicméně styl, jakým je kniha napsaná.... To jak je popsaná i minulost osob, která vysvětluje jejich chování v současnosti.... To dává v součtu velice příjemnou romantickou povídku, kterou proplujete se čtivou lehkostí.

Mám tyto romantické kousky ráda na chvíle, kdy potřebuji "nahodit" odpočinkovou chvíli a nad ničím moc nepřimýšlet. I tady bylo pár "aha" momentů, ale co je fajn je to, že příběh nebyl až tak úplně přitažený za vlasy. 

Další knihy této autorky ještě nejsou přeložené do češtiny a ani v angličtině se mi je nepodařilo sehnat. Tak uvidím, zda si počkám nebo se po mnoha letech pokusím přelouskat knihu ve španělštině... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig