sobota 25. února 2023

Nobilis Tilia: BB krém s Aloe Vera

 Dobré ráno,

jste spíše tým make-up nebo BB krém? Já více ty BBčka, pokud vím, že nejsem ve společnosti celý den, ale i u nich jsem dost vybíravá...

Na webu Econea, se kterým dlouhodobě spolupracuji, můžete zakoupit velké množství výrobků od skvělé české značky Nobilis Tilia. I zde u mne na blogu jste už o několika z nich mohli číst samostatné recenze. 
Já se tentokrát koukla na zoubek právě BB krému. 

BB krém s Aloe Vera jsem si vzala v té světlejší verzi, protože přeci jen přes zimu jsem spíše "bledule". I tak musím říct, že při prvním vyzkoušení na ruku jsem se bála, že bude moc tmavý. Naštěstí po nanesení na tvář krásně splyne s pletí. 
Velice dobře se rozetře, takže ani na hranách obličeje nemáte fleky. 
Na obličeji je opravdu krásně jemný a bez výraznější parfemace, která by vás mohla rušit. Co se mi hodně libí, to je konzistence - je velice lehký, nadýchaný a zároveň ale cítíte, že dobře hydratuje (takže pokud třeba máte v tomto období odřený nos od rýmy, tak ani v tomto případě vám neudělá na obličeji "flekatou paseku").


V akci:

 

Určitě nemůžete čekat veliké krytí, od toho BB krémy nejsou. A už vůbec nedoporučuji vrstvení, není to v případě těchto krémů efektivní a hezké (a to myslím obecně). Nicméně toto BBčko skvěle sjednotí, zakryje drobné problémy, vyhladí a rozjasní pleť. Vydrží velkou část dne a pokud jej lehce zapudrujete, tak můžete být v klidu v podstatě celý den.  

Pokud přemýšlíte o jeho pořízení, tak určitě koukněte u Econey ZDE


Za mne si tento kousek zaslouží velkou jedničku s hvězdičkou! 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig