úterý 19. dubna 2016

Mary Kay: Čistící kartáček

Hezké úterní odpoledne, krásky,

jak čistíte svou pleť? Musím se přiznat, že jsem dříve chodila pravidelně jednou za měsíc na kosmetiku, ale poslední měsíce to vcelku šidím (ne úmyslně, ale znáte to - "naplánovat a provést" není vždy jednoduché, ale zase konec výmluv, měla bych se k pravidelným návštěvám opět vrátit...:-) ), a tím pádem se snažím doma dohnat vše, co jde. No, co si budeme povídat, podle mě by kosmetické ošetření od profesionála právě cca jednou za měsíc mělo být základem. Ale ani poté neusínat na vavřínech a dobře se o sebe starat každý den.
Já jsem v tomto směru vcelku experimentátor. Pořád se snažím najít "něco", ale víceméně neumím správně definovat, co. Klasická ženská... :-) Ale jedna věc mne za poslední týdny opravdu vcelku nadchla - čistící kartáček.





Je to zhruba dva měsíce, kdy jsem si jej pořídila a začala používat. Přiznávám, obličej si s ním nečistím úplně každý den a zpočátku jsem jej střídala s konjak houbičkou, o které jsem vám zde před časem psala a kterou také stále považuji za super "vynález" . Houbička mi již ale "dosloužila"  (na doporučení výrobce jsem ji používala zhruba ty 3-4 měsíce), a tak mám v tuto chvíli již jen kartáček. Nyní po něm sahám v ty dny, kdy neberu k ruce peeling.

Po delším zvažování jsem si vybrala kartáček od Mary Kay, protože jsem na něj četla mnohé pozitivní ohlasy a zároveň jsem jej sehnala za akční cenu na webu M kosmetika. Včera jsem ale byla po snad dvou letech (ne, nejsem z pravěku, ale nemám jej nikde v bližším okolí a většinu "nedrogerkové" kosmetiky objednávám z internetu) náhodou v Douglasu a myslím, že tam také měli podobné kartáčky.

Ale zpět ke kartáčku od Mary Kay. Má dva nástavce - různé tvrdosti, ale oba s krásně měkkými a (což je pro mne hlavní) jemnými štětinkami. Líbí se mi, že i přestože se nejprve odličuji micelární vodou, tak je při použití vidět výsledek, jak jdou zbytky make-upu dolu z obličeje. Já jej používám s různými čistícími přípravky - od gelu na čištění (taktéž MK) po pěnu od Baley a vše super. Nikdy jsem po něm neměla pleť podrážděnou či zarudlou. A opravdu se mi zdá, že se její kvalita po těch několika týdnech vcelku  i dost zlepšila. Za mne si jej tedy nemohu vynachválit a doporučuji.







Používáte kartáčky na obličej? 

SHARE:

8 komentářů

  1. Naprosto s tebou souhlasím :) Kartáček je super a celkově mám hrozně ráda Mary Kay :) Podívej se na náš článek https://www.blondepeppers.cz/co-kristynka-pouziva-kazdy-den-ano-opravdu-kazdy-den-dddddd/ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě zatím moc věcí od MK vyzkoušených nemám. Ale co jsem měla možnost odzkoušet, to vše bylo vcelku fajn. A třeba odličovač? Ten je naprosto výborný! Děkuji za komentář! :-)

      Vymazat
  2. Kartáček vypadá skvěle, chtěla jsem si koupit něco takového ale vždy mi to přišlo moc drahé, jinak značky Mary Kay mám moc ráda, takže možná vyzkouším tento :) jinak na mém blogu je ten giveaway kdyby jsi se chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o něm taky dlouho přemýšlela, protože to není zrovna nejlevnější záležitost. Ale nakonec se vyplatilo. Tento je moc fajn, takže za mne ANO ;-) Děkuji :-)

      Vymazat
  3. Já na Mary Kay nedám dopustit, jejich dvoufázový odličovač očí je vynikající nebo podkladová báze, minerální pudry, tvářenky nebo stíny, drží celý den, nedráždí... doporučuji vyzkoušet cokoli, cena je vyšší, ale přípravky vydrží dlouho, jen sortiment je poněkud omezený, každý si barevně nevybere. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odličovač jsem měla také a je opravdu výborný! Ráda bych v budoucnu ještě vyzkoušela nějaký makeup ;-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  4. Ja na tvuj blog moc nechodim, uzivam si te pres insta, ale koukam, ze delam docela chybu. Super clanek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš zaskočit častěji :-D Moc děkuji za pochvalu!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig