pátek 8. dubna 2016

Tvoření s Burdou? Má výzva a posun o kus dále.

Hezký pátek, dámy,

dnes mám hodně oddechový článek a zároveň i svým způsobem malou prosbu na vás. 
Před časem jsem na webu prosikulky.cz narazila na listování Burdou style. Musím říct, že pár kousků mne tam zaujalo ihned na první pohled, a tak jsem šla druhý den do trafiky a asi po 10 letech koupila Burdu. A to rovnou ve dvou verzích - Style a Easy ;-)




Musím říct, že listování v těch časopisech mne hodně baví a ráda se k tomu vracím. Vybrala jsem si pár kousků, které bych si jednou ráda "spíchla", ale znáte to....jedna věc je chtít a druhá nalézt odvahu. Troufám si říct, že v tom šití nejsem úplně "marná", ale stejně si kolikrát říkám (a možná se zbytečně podceňuji), že na vytvoření vyloženě nějakého kusu dámského oblečení ještě nemám.

Jenže mi to nedá, a tak jsem si už začala rozmýšlet, jaké barvy a typy látek pořídit atd. No a také se u některých modelů zastavuji s tím, že by se mi líbil, ale....

A proto vlastně vznikl tento článek. Co byste řekli na to, že bych vám ukázala, co se mi líbí a vy mi na oplátku povíte, jestli mám do toho jít ;-)
Co vy na to? To by mohlo jít, ne?

Tak jdeme na to, protože málo toho není...


Tak první se mi zalíbily ty šaty úplně vlevo - myslím, že např. na business schůzku by byly moc hezké. A klidně z jednobarevné látky.


Další šaty, které se mi moc líbí - a to i v této světle růžové až pudrové variantě, jsou opět šaty vlevo. Již je úplně vidím s tělovými či černými lodičkami a velkým psaníčkem (když tak o tom uvažuji, to bych si asi také rovnou ušila :-) )


Tento kabátek mne zaujal, jen co jsem jej zahlídla. myslím, že by měl opravdu široké upotřebení - ať už nakombinovat sportovně, volnočasově nebo "na slušňáka" do kanceláře
.


Krása, krása - na jaro či podzim naprosto ideál...


...stejně jako druhé šaty na stránce vlevo. A na této dvoustraně opět obdivuji kabátek, ale ni to tričko nevypadá špatně ;-) 


Tunikové šaty s lehoučkého materiálu by byly na parné léto TOP. 


Nádherná halenka, co říkáte. Jen bych ji udělala možná s krátkým rukávem. A nebo ne? ;-) 


Zcela "obyčejná" halenka, která ale dobře sedí k sukni i kalhotám? Takovéto univerzální kousky mám moc ráda. 
Stejně tak kabátek na vedlejší straně. Jen já bych jej chtěla v šedé či antracitové barvě ;-)


Šili jste někdy něco z Burdy či podobných časopisů? Jaké pro mne máte tipy? :-)

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig