pátek 15. dubna 2016

Akce "Hladké léto": První krůčky

Hezký deštivý pátek, krásky,

akce "Hladké léto" pokračuje a já vám slíbila pravidelné informování, jak vše probíhá.





Přístroj na domácí IPL epilaci mám doma již pár dní a samozřejmě jsem jej již vyzkoušela v praxi. Ale jak "TO" probíhá? Nebolí to? Jsou vidět již první výsledky?

Na začátek si musíme ujasnit, že je to opravdu běh na delší dobu. Rozhodně nepočítejte,že jednou "zablýskáte" a budete holé až do konce vašich dní ;-)

Celá procedura probíhá tak, že na oholenou pokožku přiložíte hlavici zapnutého a "nahřátého" přístroje, lehce po kůži sklouznete, čímž ho aktivujete, a počkáte na blesknutí. Takto se postupně posouváte po celé epilované ploše. Poté můžete k péči použít lehký tělový krém.
Nemusíte se bát, nebolí to, nepálí, neštípe ani není jinak nepříjemné. Určitě se ale nekoukejte přímo do "blesknutí" přístroje. Opravdu to není příjemné a určitě to nebude ani pro vaše oči zrovna zdravé.



Tento proces pak můžete, v závislosti na epilovaném místě, opakovat zhruba co dva týdny.

A výsledky? Zatím jsem zkoušela dvakrát (myšleno na tu samou část těla, jinak jsem již vyzkoušela na nohy, ruce, podpaží a třísla bez jakýchkoli problémů) a samozřejmě nějaké veliké a mega viditelné "odchlupení" zatím ještě nenastalo. Ale co je fakt je to, že místy již chloupky rostou o poznání méně či pomaleji - zejména na rukou to pozoruji.

Takže zatím super a já pokračuji v testování dále. Určitě se zase za dva tři týdny ozvu, jak vše pokračuje... ;-)




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig