čtvrtek 14. dubna 2016

První setkání s kosmetikou MOJE

Hezké dopoledne dámy,

tento týden to je hodně o kosmetice. Ne že bych to tak plánovala, ale nebudu zastírat, že mne to ve finále nebaví :-)
Mám opravdu hodně ráda české značky - nejenom v kosmetice, ale obecně. A právě u té kosmetiky mne potěší, když vidím českou značku, která je zároveň i kvalitní.


Musím se přiznat, že ještě tak půl roku zpět jsem vůbec netušila, že kosmetika Moje existuje. O to více mne ale potěšilo, že je to kosmetika vyráběná v České republice. Postupem času jsem si začala říkat, že bych ji ráda vyzkoušela :-) Netrvalo dlouho, slovo dalo slovo a mne přišel moc fajn balíček, za který bych tímto i ráda výrobci kosmetiky poděkovala.

No a jak probíhalo a dopadlo mé testování?


Začnu asi výrobkem, který mne hodně mile překvapil - transparentním pudrem. Ten mi sedl opravdu skvěle - jak odstínem č.02, tak vlastnostmi. Je jemný, lehoučký, make-up dobře zafixuje a vydrží většinu dne (jen sem tam poupravím t-zonu a "jedu" dál. I balení, byť se to nezdá, vcelku vydrží hrubší zacházení - již dvakrát se dostal do dětským ručiček mých dcer (líbí se jim motiv kytičky) a přežil bez úhony :-) 



Rtěnka v odstínu 05 je velice zajímavá. Bála jsem se, že na mne bude moc výrazná (přeci jen "nosím" spíše lesky), ale myslím, že mi nakonec sedla moc hezky. Je máslovitější, rty nevysušuje a bez problémů přežije i jedno dvě pití či menší jídla - upřímně, já nikdy neočekávám, že by mi rtěnka vydržela celý den v perfektním stavu, ale hlavní je, aby se mi nemazala okolo pusy či nezalézala do jemných vrásek. To tato splňuje velice dobře. Takže za mne ANO.


Oční stíny v odstínu 02 jsou velice dobrým kompromisem, když si chcete oko lehce vystínovat (třeba i udělat jemné kouřovky), ale nemáte zrovna po ruce větší paletku. Nemají přílišnou pigmentaci, takže se hodí buď na jemnější líčení nebo na použití "na mokro". Je fajn, že příliš nepráší a při použití báze mají téměř celodenní výdrž. Pokud tedy nevyhledáváte příliš výrazné líčení očí, směle do nich ;-) 


To je krásná barvička (č.03) laku na nehty,co? Já mám sice teď období umělých nehtů, ale na nožkách jsem již zahájila jarně - letní pedikůru, ke které se tento lak hodí perfektně. A ani po 4 dnech není oprýskaný ;-) 



Takže shrnutí závěrem? Fajn kosmetika, kterou stojí za to vyzkoušet. Navíc za opravdu nízké ceny, takže i my, maminky na mateřské, si můžeme sem tam nějaký kousek pořídit a rozmazlit se ;-) Jsem velice ráda, že zjišťuji (a stále se v tom utvrzuji), že levnější kosmetika neznamená nutně horší kvalitu oproti věhlasnějším kolegyním.





Výrobků je mnoho, tak brzy asi něco do sbírky pořídím... ;-)



V akci:






Už jste vyzkoušeli tuto značku kosmetiky? Co na ni říkáte?
SHARE:

4 komentáře

  1. O této kosmetické značce jsem také donedávna nevěděla. Ale zaujala mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne právě také moc zaujala a jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet. Určitě si pár kousků časem z eshopu objednám - hodně mě zajímají řasenky a ty roztomilé balzámy ;-)

      Vymazat
  2. Rtenka ti hrozne slusi!!! Mam rada jejich laky, jinak nic moc vyzkousrne nemam.. Ale asi zkusim rtenky, kdyz tato je tak krasna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) mě se také moc líbí, ale opravdu nejvíce používám, a také mám z těchto výrobků nejraději, pudr. Ten mi vyhovuje hodně!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig