čtvrtek 13. září 2018

Medik8: C - Tetra

Pěkný večer,

co se týče pečující kosmetiky, tak nerada dělám unáhlené závěry. Naopak, než něco vypustím do éteru, tak si ten daný výrobek pořádně proklepnu. A dnes se s vámi podělím o jeden, u kterého jsem se klepala přes prsty od prvního dne, abych nesedla hned po prvním použití k pc a nenapsala vám něco víc...


A vydržela jsem to! :-)

Sérum od Medik8 jsem dostala díky spolupráce s Arome. Sice nějakou dobu pokukuji po jiném séru této firmy, ale tato zásilka mne i tak velice mile překvapila a přišla mi, jak kdyby to holky z Arome tušily... Byla jsem opravdu hodně zvědavá, jaké bude. No nebudu to zdržovat... :-) 

Sérum voní jemně po citrónové kůře. Nic vtíravého či nepříjemného, naopak. Po prvním kápnutí do dlaní jsem se ale trochu vylekala, protože sérum má lehce olejovou konzistenci a já se bála, že budu umaštěná. Zejména, když se má používat ráno pod make-up. Naštěstí to bylo zbytečné. Po rozetření se velice rychle vstřebává - opravdu mega rychlostí. Krásně pleť oživí, během chvilky působí krásně šťavnatě, je jemná a vytažená. 


Trochu jsem se bála, zda to není jen takový prvotní wow efekt, který ale po pár použití vymizí nebo prostě najednou uvidím, že to není až tak úžasné... Naopak. Přijde mi, že s denním použitím mám pleť jemnější a lépe "vytaženou". Velice dobře se následně nanáší make-up (ten i celý den drží bez problému).


Toto je tedy výrobek, díky kterému jsem si opravdu sedla na zadek a rozhodně doporučuji vyzkoušet, pokud o něm uvažujete. Nákupní cena sice není nejnižší (okolo 1000,-), ale zase na použití stačí jen 1-2 kapky, takže vám vydrží opravdu hodně dlouho. 

Mám jej již cca třetím týdnem, a i když to není zas až tak dlouhá doba co se případných dlouhodobějších účinků týče, tak první známky zlepšení jsou určitě viditelné.


Znáte značku Medik8 a její výrobky? 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig