Recept na zelný koláč či závin jsem už na blog dávala, ale tentokrát jsem jej poupravila a musím říct, že chuťově je také super ;-)
A v čem ta úprava spočívá? Na náplň potřebujeme:
Balíček či sklenici kysaného zelí (já používám bílé)
Uzené vepřové nakrájené na kostičky - u nás platí "čím více, tím lépe", ale množství záleží na každém z vás
4 velké brambory uvařené ve slupce a nakrájené na kostičky
3 vejce
Všechny přísady smícháme v míse a naplníme listové těsto - můžeme udělat ve formě "štrůdlu" na slano nebo jako koláč s mřížkou (tuto variantu jsem zvolila já) a dáme propéct do trouby.
Podáváme ještě lehce teplé.
Dobrou chuť ;-)
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatOdpovězeno u čláku se soutěží ;-)
Vymazat