neděle 28. června 2015

Sobota s vůní levandule

Krásný víkend všem!

Opět přicházím s krátkým foto reportem z Farmářských trhů. Tentokrát jsem se na Farmářské trhy v Roudnici nad Labem opravdu velice těšila. Nejen proto, že u nás doma se na plno rozjela grilovací sezóna a já si chtěla udělat zásoby zeleniny (malou ukázku jste mohli vidět na mém Instagramu), ale hlavně kvůli tomu, že jsem se chtěla podívat na stánek Levandulové farmy ze Židovic, na který jsem dostala doporučení
I když jsem tentokrát neměla příliš času, na trhy jsem na skok a na poslední chvíli zavítala a první kroky vedly právě k voňavému stánku, kde mne uvítala moc příjemná paní prodávající a vše mi ochotně ukázala.
Nádherně fialové květiny se specifickou vůní mám opravdu hodně ráda (a nejen květiny jako takové, ale také jako motiv "ala Provence") a u mě doma nikdy nesmí chybět - no upřímně, každoročně si levanduli do květináče pořizuji nově, protože mi nikdy ještě nepřežila zimu. Hodně se mi líbí voňavé látkové pytlíčky naplněné sušenou levandulí, takže asi nikoho nepřekvapí, že jsem si jeden domu odnesla. Ihned jsem jej umístila do skříně s dětským oblečením, aby od levandule vše krásně vonělo.

Tímto bych ještě jednou chtěla poděkovat za umožnění vyfotografování výrobků Levandulové farmy a těším se zase někdy přiště na shledání.








Co Vy a levandule? Jaký k ní máte vztah- líbí se Vám nebo naopak její vůni příliš "nemusíte"?


SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig