čtvrtek 10. března 2016

Estyle malý pomocník Brushegg

Hezké čtvrteční odpoledne,

Jak čistíte štětce na make-up? Já nejčastěji používám dětské tekuté mýdlo a "ošmudlání" štětce v mé dlani. Ale při posledním nákupu u Estyle jsem si zakoupila Brushegg, abych si tu práci trochu ulehčila.
A můj názor?





Upřímně, myslím, že vám nyní neukážu nějakou převratnou novinku, jelikož už jste se určitě mohli s tímto pomocníčkem setkat. Na druhou stranu se jedná o vychytávku, která může pomoci v čištění štětců i vám.

Jedná se o malé "polovajíčko", které nasunete na dva prsty a štětcem namočeným do vody s mýdlem po něm přejíždíte. Tím štětec očistíte.

Musím říct, že mi hodně vyhovuje na čištění větších štětců. Je to opravdu pomocník a štětec je během chvilky čistý.
Na menší štětce (např. na oční stíny) mi ale příliš nevyhovuje - mám pocit, že je "odírám" až moc a voda se dostane i do kovových částí.

Budu jej tedy používat i nadále? No určitě! Právě se štětci od tekutých make-upů či BB krémů se při mytí "vyřádím" nejvíce, a tak je Brushegg vítaným ulehčením.









Znáte jej? Jak čistíte štětce? :-)

SHARE:

4 komentáře

  1. Vypadá to skvěle. Uvažovala jsem už delší dobu, že to zkusí,
    a podle toho článku to vypadá, že do toho půjdu. Máš super blog.

    http://monicablogcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na velké štětce je opravdu super a ještě za tak nízkou cenu, to se určitě vyplatí vyzkoušet ;-) Moc děkuji za pochvalu a komentář! :-)

      Vymazat
  2. Vypadá dobře, já štětce myju jen v ruce :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě do teď také a u těch menších v tom budu pokračovat, ale na velké mi toto přijde super. Ty jsem tou rukou jinak až moc "ždímala" (nebo jak to říct), abych z nich makeup dostala :-) Děkuji za komentář! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig