sobota 22. dubna 2017

Clarins: Skin Illusion Blush

Hezký večer dámy,

dnes nahodíme trochu barvy na tvářičky, co říkáte. O kosmetice Clarins jsem už hodně slyšela, ale ještě žádný kousek jsem ve své sbírce neměla. Až donedávna ...

Byla jsem opravdu zvědavá, přecijen tuto značku hodně blogerek vychvaluje. Navíc mi to balení přišlo hrozně roztomilé. Ano, co si budeme povídat, nevšední vzhled dokáže přitáhnout pozornost a právě proto jsem si ji do make-up sbírky pořídila.


Tvářenka má, jak už jsem napověděla, velice zajímavé balení . Nachází se vlastně ve víčku balení a spodní část je pěnová houbička, kterou můžete tvářenku nanášet. Nejprve jsem byla z tohoto i trochu v rozpacích, protože již jinak (než štětcem) růž na tváře nenanáším. 

Samozřejmě jsem ten štětec také použila, ale z podstaty věci mi to nedalo a vyzkoušela jsem i houbičku. A víte co? Rozhodně to není špatné. 


Tvářenka je velice dobře pigmentovaná, stačí malé "ťupnutí" houbičkou na tvář a máte hned hezkou barvičku. Doporučuji tedy poté stejně šáhnout po štětci a tvářenku zapracovat, protože pouze s použitím houbičky mi přišlo, že to není ono a mám na tváři trochu fleky, jak nebyla vyloženě do ztracena. 


Odstín pink má lehce broskvový podtón, který se mi velice líbí a i mi vyhovuje.

Výdrž je také výborná a ani po celém dni ji není nějak třeba opravovat - pouze pokud si přes den více saháte na obličej, tak samozřejmě nějaký ten zásah bude nutný.


Za mne tedy rozhodně jednička z hvězdičkou a s čistým svědomím ji mohu doporučit dále. 


Jaký je váš nejoblíbenější výrobek od značky Clarins? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig