sobota 15. dubna 2017

Jennifer L.Scottová: S Madame Chic doma

Hezký sobotní večer,

jelikož jsem v posledních týdnech jela párkrát do práce autobusem, nechyběla mi v kabelce i kniha. Je to už takový můj zvyk od střední školy. Jednoduše mě baví vyplnit ten čas něčím užitečným a zároveň odpočinkovým.

Můj výběr padl tentokrát na druhou knihu od Jennifer L. Scottové.


S prvním dílem Madame Chic jsem vás seznámila již před dlouhou dobou ZDE.
Byla jsem hodně zvědavá, co vlastně bude obsahem tohoto dílu, jelikož první byl svým způsobem univerzální a jakoby s nadhledem vše možných témat, která se ale vzájemně dobře doplňovala.



Tentokrát je kniha postavena tak, že vás provede celým dnem od rána do večera. Jennifer již není tou studentkou, kterou jsme poznali v prvním díle, naopak je maminkou dvou holčiček, manželkou a spisovatelkou, a snaží se proplouvat všedním dnem s glancem a přirozeností, kterou "okoukala" kdysi v Paříži od Madame Chic. 


Opět se nejedná o jednotilý příběh a věřím, že vám musí tento styl vyloženě sedět (což mě se právě líbí), ale o malé životní příběhy, které vám ukáží , že vše nemusí být dokonalé, abyste žili dokonalý život. Je to o přístupu. 

Samozřejmě si můžete odnést mnoho rad, jak se propracovat k uspořádané domácnosti, ve které se budete dobře cítit jak vy (což je samozřejmost), tak i případné návštěvy. 

Opět, jako u předešlého dílu, jsem s mnoha věcmi souhlasila, s některými nesouhlasila (já si např. příliš nepotrpím na vážnou hudbu...) a pár dobrých tipů si "odnesla". 


Inu, co vám budu povídat, brzy se chystám na třetí díl :-)

Již jste se nechali inspirovat některou z knížek s Madame Chic?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig