středa 12. dubna 2017

Můj nový objev v drogerii Rossmann: Šampón Franck Provost

Hezký večer,

před asi dvěma týdny jsem po čase zavítala do drogerie Rossmann, abych nakoupila do zásoby šampóny. Není tajemstvím, že mými oblíbenci jsou ty od Aussie, ale tentokrát mé oko padlo trochu jinam...



A je vám asi možná i trochu jasné, že to prvotní zaujetí bylo díky zajímavému obalu. Je hezký, vkusný a i přes to veliké srdce mi vkusně stylový.

Musím  se ale přiznat, že jsem s nákupem šla trochu do neznáma, protože značku Franck Provost jsem do té doby neznala. Byť je podle mého následného "googlení" asi vcelku známá a opěvovaná. Inu, prostě nákupní pokus... :-)


Šampon by měl být s keratinem a zaručuje intentzivní výživu vlasů. A jak to vidím v reálu já?

Šampon je krásně jemný, moc dobře na vlasech pění a nemám problém se jeho vymýváním. Krásně vyčistí a nezatěžuje. Vlasy jsou po něm jakoby zpevněné, nadýchané a dobře se rozčesávají, ale přijde mi, že nejsou na dotek tak jemné jako např. v případě použití Aussie. Nicméně na druhou stranu - ten "pocit čistých vlasů" mi přijde o trochu delší než právě u mnou zmíněného Aussie.


Nevím, jak dlouho je tato značka v nabídce Rossmannu, ale myslím, že to bude vcelku novinka a když sečtu klady a ten malý zápor, tak na mne působí jako velice dobrý výrobek, který stojí za vyzkoušení.

Znáte značku Franck Provost? Jaký kousek bych od nich měla rozhodně vyzkoušet?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig