středa 23. srpna 2017

Yves Rocher: Řasenka Sexy Pulp

Hezký středeční večer, holky,

dnes bych se zaměřila na řasy, co vy na to?
Myslím, že je to poprvé (doufám, že nezačínám kamarádit  se zapomněnkou :-) ), co jsem vyzkoušela řasenku od Yves Rocher, a tak o to víc si ten samotný článek zaslouží....

Poslední dny bojuji s nějakým moribondusem, a tak to líčení je takové vcelku rychlé a hodně "nude" s cílem jej nerozmazar při první možné příležitosti. Ale tak řasenku si neodpustím v podstatě nikdy. Musí být tedy dobrá, aby vydržela, kde a jak má...


Z Yves Rocher miluji sprcháče, ale k té dekorativce jsem zatím příliš pozornosti nevěnovala. No je to asi škoda, protože řasenka Sexy Pulp je zatraceně ....no sexy :-) 

Řasenka má velice dobře tvarovaný kartáček -  uprostřed zúžený. Dobře se s ním řasy líčí, krásně obalí řasenkou a lece je prodlouží, nadzvednou a i zahustí. Není problém s ním nalíčit i kratší řasy v koutcích očí. 

Tedy nečekejte nějaký vyloženě umělý efekt, to ne, ale pěkný zvýrazněný pohled. Řasenka drží až do večera bez hnutí, nedrolí se, neobtiskává. 


V akci:





Baví mě hodně. Já mám tendenci srovnávat řasenky s naprosto top miláčkem Devilash od Dermacolu. U této mohu říct, že ji vcelku šlape na paty :-) 


Co říkáte na řasenky od Yves Rocher?
SHARE:

4 komentáře

  1. S řasenkami od Yves Rocher nemám žádné zkušenosti a ani mě moc nelákají.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč nelákají? Nevím jiné, ale tato je moc fajn :-)

      Vymazat
  2. Řasenky od Yves Rocher nepoužívám, po pravdě jsem ani netušila, že je tato značka vyrábí. Od Yves Rocher znám čistící gely a ty mi brzy přijdou poštou :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám také spíš zaškatulkované jako pečující kosmetiku, ale ta řasenka je výborná :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig