neděle 1. října 2017

Fotoprocházky: Vzít foťák a cvakat tam, kde procházíte kolikrát bez zastavení

Pěkný večer,

také někdy chodíte místy, kde to vlastně znáte nebo vám to tam příjde nezajímavé, běžné, ošuntělé... inu ne zrovna na "fotku na instagram"? No ono se stačí občas i jen trochu jinak podívat...



Ne, nebudu si hrát na velikého fotografa. Neznám všechny ty pojmy, udělátka či pomůcky a smekám před všemi, kteří umí udělat nádherné fotografie. Na druhou stranu focení mne baví - no to je i asi podle blogu tak trochu vidět. Ráda fotografuji "malé" věci, ale sem tam (přiznávám, že čím dál tím méně) vezmu zrcadlovku i na výlet a koukám do hledáčku. 



Tentokrát jsme šli na obyčejnou sobotní proházku. Nejprve jsme chtěli k vodě, že si holky trochu nafotím do rodinného alba. Nakonec jsme to vzali ale kolem zámku a na nádraží. Není to žádná velká věda, já vím, ale musím říct, že i obyčejné malé nádraží má něco do sebe. 



Navíc stačilo najít malé (no ne zrovna útulné - myšleno, že "večer bych tudy za tmy šla nerada" zákoutí za zámkem, odkud byl moc hezký výhled na Labe a most. Fotografií mám plno, ale i když je článek nazván "Fotoprocházky" (já doufám, že jím nekončím a foto článků bude více - ono mne to i donutí se v tom zlepšovat), tak vás nechci zahltit stovkou fotek. Naopak, vybrala jsem jich jen pár...



Brzy vám sem bude dávat fotografie má konkurence :-D



A konečně pár "cvaknutí" z nádraží v Roudnici nad Labem. Krásný výhled na Labe, podvečerní sluníčko, podzimní barevnost. Pro někoho možná kýč, ale co, pro mě krásná procházka!








A kam vyrazíme příště? Možná k řece, možná do lesa... ještě sama nevím. Však nejlepší je chvíle překvapení :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig