neděle 8. října 2017

Tvořivý týden #40

Hezkou neděli, tvořivci,

ty týdny rychle letí a já si začínám pomalu říkat, co komu vyrobím k Vánocům. Ne, nedělám si srandu. Ono to nějaký čas zabere. A co Vánoce, ale v prosinci má mnoho mých blízkých narozeniny, a tak je to dárkové přemýšlení o to větší. Navíc chci stihnout ještě mnoho věcí okolo. Však to znáte...

Tentokrát jsem si ale, i přes předem naplánovanou práci, díky nedostatku materiálu, o to více sedla k háčkování. Díky tomu jsem udělala pár věcí na Purpurový den Nedoklubka. Ještě bych pár kousků chtěla přidat, ale pro tentokrát mám hotové dvě chobotničky.


Jednu chobotničku zdobí kytička...



...druhou pak mašlička :-)


Kulíšci pro kulíšky. I kdyby měl být jen jeden, tak je to prostě nutnost a vlastně i tradice. Kromě čistě chobotničkových balíčků, do každého jinak přidávám alespoň pár kulíšků  :-) 


Tyto sice vypadají stejně, ale každý má jiný knoflíček - vybíraly je holky.





O Handmade Spa sadě jsem vám psala samostatný článek. Můžete na něj mrknout ZDE


Výroba mýdla je mým novým koníčkem, o kterém jsem vám psala ZDE včera. Baví mne opravdu hodně, až jsem si objednala další mýdlové hmoty a přísady. Máte se na co těšit, protože určitě uspořádám i třeba mýdlovou soutěž. Chcete?  :-)


Minulý týden jsem šila maskovanou čepičku pro kamarádčinu dcerku. No a protože se mi líbila, udělala jsem i svým holkám.  Navíc to vypadá, že ještě i naše neteřinka bude jednu chtít :-)



Pro neteř jsem prozatím po delší době ušila něco z Minnie látky (ona snad vůbec neubývá). Tentokrát bylo potřeba udělat nákrčník - to počasí je přecijen už všelijaké. Tento má z vnitřní strany fleece, takže bude opravdu hodně hřát. 




A aby to nebylo líto synovci, dostal také nákrčník. A rovnou ve dvou provedeních - slabší (spíše podzimní) a silnější s fleecem, který bude hřát i v zimě.



A co vy? Já si jdu konečně vypít studené kafčo a z okna mohu po očku pozorovat svítící dýni.... :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig