úterý 26. prosince 2017

MARK Coffee Lips

Pěkné sváteční odpoledne,

ruku nahoru dá ten, kdo miluje vůni kávy.... No já se hlásím všema deseti a proto kávu nejenom ráda piji, ale také si ráda pořizuji kosmetiku s její vůní. Tentokrát jsem objevila něco na rty.

To, že poslední týdny, no vlastně už měsíce, bojuji se suchými rty, jsem zde již několkrát zmínila. Ono nakonec byl problém i trošku nad síly balzámů a musel pomoci lékař, ale to je trochu jiná... každopádně, když jsem si nedávno objednávala výborný peeling Mark, přihodila jsem do košíčku i sadu pro péči o rty.


Sada obsahuje dva výrobky - peeling na rty a výživný balzám. Obojí samozřejmě s vůní kávy :-)

Peeling se ukrývá v maličké skleničce se šroubovacím víčkem. Přiznám se, že jsem si nejdříve říkala "No to se moc nepředali", ale ono se to nezdá. Mám jej již cca 2 měsíce a stále nejsem ani v půlce balení. Stačí jen maličko nanést na špičku prstu a rozetřít na rty. Chviličku necháte působit a následně omyjete. Rty jsou krásně "opilované", jemné a vláčné. Co se mi líbí, stejně jako u všech Mark peelingů, je to, že krásně hydratuje a ten pocit (i v případě rtů) vydrží docela dlouho. 


Co se balzámu týče, tak na zjemnění a delší zachování hydratace (zejména po peelingu) je moc fajn - vlastně byl, protože jsem jej již vypotřebovala... :-)  Samozřejmě mě hodně "brala" ta vůně a chuť kávy. Ale přiznám se, že bych vyloženě našla nějaká superlativa, který by mě přesvědčila, že jej musím mít stůj co stůj, tak to zase ne. Prostě klasický balzám, který neurazí, ale ze kterého si na zadek nesednete.



Pokud to shrnu, tak balzám průměr, ale peeling je naprosto výborný. Ten se opravdu povedl a mohu jej jen doporučit. 


Znáte peelingy Mark? Rozhodně stojí za vyzkoušení! :-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Miluji vůni kávy a ten peeling na rty mě hodně zaujal. Mám suché rty a dávám jim dost zabrat i tím, že mám v oblibě rtěnky. Ale klasické balzámy na rty moc nemusím. Oblíbila jsem si cukrový peeling od MK, ale přijde mi dost předražený. Tento vypadá taky dobře - kolik stojí a kde se dá sehnat?

    Inka blog - lifestyle and living

    OdpovědětVymazat
  2. MK mom také doc ráda - jako značku, ale jejich peeling na rty jsem ještě nezkoušela, tak nemám porovnání. Tento jsem koupila přímo na eshopu Mark za ca 400,- - https://www.markscrub.cz/collections/produkty-na-tvar/products/mark-coffee-lips

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju peeling od MARKa<3.

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig