středa 6. prosince 2017

Too Faced: Sweetie Pie

Hezký večer,

většinou jsem na jemné vystínování obličeje používala klasicky bronzer, tvářenku a rozjasňovač. Poslední týdny to ale trochu šidím díky Sweetie Pie. Tedy šidím...

Too Faced před časem přišel s novinkami a mezi nimi byl i bronzer Sweetie Pie. Přiznám se, že jsem nad ním "ooochala" od první fotky. Bylo to tím vzhledem - mřížkový koláč mne totiž naprosto dostal.  
No a samozřejmě nemohu opomenout ani obal sám od sebe. Zaklapávající já jednoduše miluji a přijdou mi nejpraktičtější. Tento je navíc velice pevně a precizně zpracovaný. pantíky dobře drží a i zavírání drží jak má.




Já tedy nevím, jak vy, ale přistihla jsem se, že ať je u pudrů, tvářenek, bronzerů či rozjasňovačů atd. zrcátko jakékoli, tak ho vlastně nikdy nepoužívám. Nebo opravdu tak jednou za rok. Ne, vážně, líčím se u velkého zrcadla a nenapadne mne koukat do malého prdítka. Docela by mne jen tak mimochodem zajímalo, jak to máte vy? :-)


Ale ještě zpět k Too Faced bronzeru. Je to vlastně taková barevně sladěná mazaika, kdy samozřejmě nejvýraznější jsou tóny hnědé (odstínem bych je přirovnala k broskvovému jadérku), zjemněné měděnými odlesky a chladnějším růžovým podtónem.
Pigmentace je vcelku vysoká a je potřeba mít hodně lehkou ruku, abyste nebyli jak indián. Vydrží celý den bez stírání (samozřejmě pokud si výrazně nesaháte na obličej) a není nutné jej opravovat či "přiživovat.


V akci:



No co vám budu povídat, další miláček do sbírky. Škoda jen, že je nutné jej objednat ze zahraničí - tedy alespoň prozatím jsem jej myslím nikde v ČR k prodeji neviděla.

A jak jsem v úvodu psala o tom šizení - opravdu teď používám převážně jen jej namísto oblíbeného tria. I když sem tam ještě přihodím trochu lesku rozjasňovačem :-)


Co na Sweetie Pie říkáte?


SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, odkud kosmetiku TF objednáváš/kupuješ? Jejich sortiment je v ČR velmi omezen a velká část produktů není k mání, i když jsou kvalitní a velmi zajímavé. Přeji krásný den. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou kupuji klasicky v Sephoře, ale poslední dva kousky jsem objednávala z Ameriky přes jednu holčinu na Instagramu. Myslím, že ta to objednává přímo na stránkách výrobce či USA Sephora.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig