středa 23. května 2018

Chvilka v kuchyni #18

Pěkný večer,

co zase po týdnu  (tedy necelém) nakouknout do mé kuchyně? Jste tam samozřejmě vždy vítaní... :-)

Tak a tentokrát jsem si neodpustila fotografii vývaru. Zejména, když jsem do něj dala mini kolínka namísto nudlí.... inu, "změna" musí být.


Holky milují bramborovou kaši, a tak jsem jí dělala v minulém týdnu hned dvakrát. Nejprve s pečeným kuřetem, kdy jsem kaši zároveň polila výborně "mňamózním" výpekem.



Podruhé pak s karbanátky s provensálským kořením. 


Špagety, hrst mletého masa a bazalkové pesto - jídlo ze tří ingrediencí, které je ale naprosto výborné. Takovéto jednoduchosti-  a budu se opakovat, mám hodně ráda. Dokazuje to to, že nemusíte trávit v kuchyni hodiny, abyste se chutně najedli. 


Po kratší pauzičce jsem upletla i houstičky se sezamem. Dělala jsem rovnou z necelé dvojité dávky, protože velkou část jsem vezla na rodinnou oslavu.


Naprosto neplánovaně jsem se v pátek večer pustila do rychlo dortu s ovocem a smetanovou náplní. Dělala jsem ho rovnou ve větší dávce, abych vytvořila srdcový, který jsem druhý den vezla jako dárek....



...a pak i menší variantu "do hřbetu", kterou jsme si dali ke snídani.


A po hooodně dlouhé době se u nás také palačinkovalo - plněné nutellou a se zmrzlinou nahoře, zmizely rychlostí blesku. Asi je zopakuji i v tomto týdnu ...


No a k tomu samozřejmě i jedna grilovačka a jedna velká rodinná oslava, kdy jsem ale fotoaparát nevytahovala.

Dobrou s kobrou! :-)
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig