středa 19. června 2019

Tvořivý týden #23

Hezké odpoledne,

sluníčko hřeje a já sahám po hodně barevných látkách. však ať máme léto barevné a veslé...

Opět jsem neodolala a udělala, podobně jako předchozí týden, delší kraťásky. Holkám i mne totiž moc vyhovují na běžné běhání po zahradě, ale i třeba na výlet či na procházku jsou fajn. Díky tomu, že jsou až ko kolínkům se nepřilepí, když si sednou a zároveň jsou z lehoučkého materiálu, ve kterém se mi neupečou :-)



 

Lemy dělám, oproti loňským rokům, z lemovací pruženky. Nebudu tvrdit, že to jde lépe, to mne konkrétně ne a pořád mi přijde, že ještě nejsme tak úplně kamarádky. Ale vzhledově to vypadá moc hezky. 


Aby holky na jistotu poznaly, kde je přední a zadní díl oblečení, našívám jim na ten přední knoflíčky. Dělám to tak už od doby, co oblečení šiji a řekla bych, že to je moc fajn pomůcka.



Loni jsem balónovkovala jako divá a mnoho balonovek máte i vy doma. Letos mám trošičku časový skluz a prozatím jsem holkám udělala tyto růžově puntíkaté.  Nebojte, i na pár kousků pro eshop se již chystám :-) 



Jednu jednorožčí balónovku jsem také ušila malé kamarádce cácorek, která slavila narozeniny. Myslím, že měl tento praktický dáreček (samozřejmě i hračka k tomu byla) úspěch.


Tak to bychom měli. V tomto týdnu mám jeden cíl (a nepovím), tak držte pěsti, ať ho opravdu splním :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig