pondělí 29. července 2019

Artistry Studio: Lash boosting 3 in 1 mascara

Pěkný večer,

co si dát dnes zas po delší době řasenkovou minirecenzi? Třeba na řasenku od Artistry? Tak jdeme na to...

Byla jsem hodně zvědavá,  jaká řasenka od Artistry vůbec bude. Mám ráda takové, které vám udělají opravdu viditelně zvýrazněné řasy. Chápu, že ne každý to tak má, ale za mne je to prostě "to chtěné" a z toho pohledu hodně řasenky posuzuji. Jak tato z tohoto pohledu obstála?


Nejprve začnu hodnocením obalu - u této řady je zvolen hodně zajímavý design, ale jak už jsem před časem psala např. u paletky, je škoda, že krabičky jsou krásně barevné, ale obaly samotné jsou již černobílé. No nevadí, na tom to nestojí... :-)

Řasenka má velice zajímavý kartáček. Na první pohled je klasický, ale pomocí otočného knoflíku jej můžete zkracovat a prodlužovat. To je vcelku fajn pomůcka, díky které se dostanete i do koutku, pokud máte užší oči.


Řasenka sama o sobě řasy dobře natáhne, rozdělí, neslepuje, neobtiskává a drží celý den. Nicméně příliš řasy nezvýrazní, respektive neudělá právě takový ten "efekt mrkací panenky". Jako přirozený výsledek delších řas a zvýrazněného pohledu je fajn a pokud jste zastánce spíše přirozenějšího vzhledu, tak je pro vás to pravé ořechové. 

V akci:


Máte Artistry výrobky vyzkoušené? Jaký je ten váš nej?


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig