pátek 12. července 2019

Hoover Freedom

Hezký večer,

chystáte se na víkendový úklid? Pokud ano, tak mám pro vás tip na jednoho fajn pomocníčka...


U nás doma se vysává víceméně denně. Ne nepřeháním, jednoduše chci mít s dětmi a zvířátky čisto a jinak to nejde. Však to určitě také znáte. Hodně mi v tomto udržování čistoty pomáhá robotický vysavač, který je druhým kouskem od společnosti Hoover, který mám doma.

Prvním kouskem je pomocníček Hoover Freedom...


Dlouho jsem doma využívala klasický vysavač s hubicí a "na šňůru". K tomu jsem mívala i malý příruční, který mi neustále stál na lince a byl v permanentní pohotovosti. Ten mi časem ale dosloužil a já se x měsíců rozhoupávala, jaký pořídím. Zároven mi i začal dosluhovat ten klasický veliký, a tak jsem začala hledat nějakou alternativu ala 2v1 a ideálně aku, abych za sebou nemusela tahat kabel. Hledala jsem a narazila na Freedom. Tedy, upřímně - měla jsem vyhlédnutý tento a ještě jeden podobný od konkurenční firmy. Nebudu lhát, rozhodla cena - na Alze za cca 3 000,- mi přišla naprosto super.



A jaký tedy je? Jedná se o tělo bezsáčkového vysavače, které má 2 základní možnosti použití - s krátkou trubicí a s dlouhou. Zároven má několik nástavců.
Má vlastní dobíjecí baterii, se kterou bez problému důkladně vysajete byt o rozloze cca 100 metrů na jedno nabití. Zásobník na nečistoty a dva separátní filtry, které se velice dobře čistí.
Tlačítko spuštění je možné použít "jednorázově" či zaaretovat pro delší použití.


Mám jej pár měsíců a musím říct, že svým výkonem opravdu hravě zastoupí běžný veliký vysavač. Váhově je oproti příručním vysavačům trochu těžší, ale žádná hrůza to není. Velice dobře se s ním manipuluje, kdy jednotlivé komponenty meníte pomocí "nakliknutí".


Tento vysavač byl mým prvním kouskem od Hooveru - a jak víte, tak ne poslední.  Naprosto jsem si jej zamilovala a nedám na něj dopustit. Přiznám se, že do té doby jsem o této značce neslyšela a zpětně si říkám, že je to velká škoda. V poměru cena - kvalita si ji nemohu vynachválit a už pokukuji po dalších uklízecích pomocnících, které si do výbavy chci časem pořídit. Rozhodně za to stojí! 


Co říkáte na tento typ vysavačů? Znáte Hoover?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig