pondělí 19. srpna 2019

Tvořivý týden #31 - 32

Hezký večer, tvořivci,

prázdniny se pomalu chýlí ke konci a já si říkám, že bych měla holkám začít šít výbavu do školky. No  uvidím v tomto týdnu, co vše stihnu. Každopádně minule jsem vám zapomněla tořivý pravidelníček napsat, a tak teď máme takové kindervajíčko - 2v1.... :-)

Když chcete udělat někomu radost, tak vždy potěší něco vlastnoručně vyrobeného. Tak nějak se to říká, že? Já doufám, že je to pravda, protože se tím docela často řídím. Tentokrát jsem nachystala překvapení pro jednu mladou dámu - školačku, a doufám, že se jí bude líbit. Mě se tato látka totiž hrozně líbí a původně jsem ji kupovala sobě na tričko. No balónovce sluší více. 


Do pasu jsem použila náplet ve fialové barvě a pro ještě další kontrast jsem zvolila růžovou šňůru. tentokrát jsem nedávala, stejně jako do dospělých, žádnou gumu, tak snad bude dobře držet. Výhoda těch nápletů je, že případně můžete prostřihnout malou dirku, provléknout pruženku a pak zase zašít či případně nechat. Ono se totiž nepárají.


Druhým kouskem, který jsem po dlouhé době dokončila (ono jsem taky několikrát párala), je tento veliký košík do koupelny. Měla jsem jej vymyšlený dlouho s tím, že jsem potřebovala, aby mi přesně padl do poličky v koupelně a zároveň se do něj dobře ukládaly potřebné věci.  Vzhledově jsem jej chtěla obdélníkový, baňatý po bocích a nahoře trochu stažený. S výsledkěm jsem více než spokojená (ano, samochvála..., vím... :-) )


No nebudu lhát, mám celý postup nafocený a jak bude chvilička, sepíšu vám jej sem. Chcete?


Konečně mám také dovolenou, a tak uvidím, co vše stihnu nebo ne. Chceme s holkama výletit, ale zároveň zvelebujeme zahrádku, tak jsem zvědává, jak to vše skloubíme s tím, že chci ještě i něco našít. Mám i seznam, ale budu ráda, když zvládnu alesoň jednu věc... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig