úterý 17. září 2019

Tvořivý týden #36

Hezký večer, tvořivci,

v minulém týdnu jsem se pustila do soukromého háčkovacího projektu, který bude i tak trochu dlouhodobější... Chcete nakouknout?

Nejprve ale k šití - holky začaly chodit na kurzy plavání, a protože ranní teploty už nejsou co bývaly, řekla jsem si, že jim ušiju čapky (ono jich totiž máme málo :-) ). Za materiál jsem zvolila bambusový úplet, takže čapky jsou lehoučké, ale velice dobře chrání a trochu hřejí. Prostě super materiál... :-) 



A teď ke zmíněnému (mini) projektu. Holky budou mít za pár týdnů narozeniny. V našem okolí (tedy ve školce) je teď hodně časté, že děti pořádají pro spolužáky narozeninové oslavy. Samozřejmě holky chtějí také oslavu, a tak jsem si sedla a začala přemýšlet nad praktickými věcmi - kde vše uspořádat, jak děti zabavit, co k jídlu.... a také, jak oslavu ozvláštnit. Mám doma hodně zbytlů Dolphin a Dolce příze, a tak jsem se dala do háčkování medůz, které děti dostanou jako malou pozornost za to, že dorazily. Věřím, že se jim budou líbit. Prozatím mám uháčkovány dvě a třetí téměř hotovou.

No co vám budu povídat, zbytků nakonec nemám tolik, a tak musím ještě přiobjednat. Nevadí, kouknu alespoň na nějaké nové příze :-) 

A návod na medůzu vám také nachystám... 

 

Dobrou s kobrou! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig