středa 4. srpna 2021

Eco Cosmetics: Čistící mléko BIO

 Hezký večer,

čištění pleti by mělo být samozřejmým úkonem nejen těch, co se líčí, ale i pokud na make-up nesaháte. Víte o tom...?

V rámci spolupráce s Econea jsem se tentokrát zaměřila na péči o pleť a zvolila pro mne dosud neznámé a nevyzkoušené čistící mléko od Eco Cosmetics. 

A jak jsem říkala v úvodu, je opravdu důležité nevynechávat v rámci péče odlíčení. A to i v případech, kdy make-up jako takový nepoužíváte. Přes den se totiž na vaši pleť nachytá mnoho nečistot a je potřeba je odstranit s péčí - což co si budeme povídat, klasické mýdlo opravdu moc na obličej péče nedodá.


Já mám svou večerní péči několika krokovou a snažím se ji dodržovat opravdu důsledně. Vcelku bych i řekla, že se mi to vyplácí a na pleti je to znát. A právě mléka jsou jednou z nutných součástí. Neříkám, že je používám denně (střídám s gelovými přípravky), ale sahám po nich opravdu často. 

U tohoto se nejprve podívejme na balení. Pokud mne sledujete delší dobu, tak je vám jasné, že budu chválit pumpičku. A ano, je to tak. U těchto výrobků má opravdu nezanedbatelné plus, že do nich nemusíte sahat a dávkujete dle potřeby.  Nádobka je plastová, a tedy případně docela odolná.  

Velikostně je balení "tak akorát", a tak jej můžete zabalit s sebou i na dovolenou a nezabere moc místa. 


A čistící mléko jako takové?  

Co vás asi na první pohled překvapí (podobně jako mne, protože při představě mléka si představím bílou barvu), že mléko je v tomto případě nahnědlé či okrové barvy.  Obsahuje výtažky ze semínek hroznového vína, sojový olej, bambucké máslo a spoustu dalších pečujících složek. Je středně hutné a na ošetření celého obličeje vám stačí cca 2-3 "pumpnutí". Takže vám vydrží opravdu dlouho... 

Po použití je pleť hydratovaná, zklidněná a nachystaná k další péči.  Přestože je možné mléko používat nejen na obličej, ale také na odlíčení očí, tak právě na oční partie mi příliš "nesedí" a lehce štípe. Nicméně já mám oči opravdu citlivé, a tak od zkoušky nikoho nechci odrazovat, protože co se obličeje týče, tak je skvělý - i bez předchozího použití make-upu vidíte, že po setření mléka stíráte i nečistoty a mastnotu. 

Pokud chcete také vyzkoušet, tak mrkněte na Econeu (určitě pořídíte i něco dalšího :-) ). 

Znáte výrobky Eco Cosmetics? Já musím říct, že jsem z nich vcelku nadšená...! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig