pondělí 16. srpna 2021

Ze dna koše #1

 Hezký večer,

hodně dlouho jsem si křečkovala fotografie "odpadníků", a tak si říkám, že bych se jimi mohla pomalu prohrabat a třeba vám něco doporučit nebo naopak na něco upozornit... 

Péče o pleť je naprostým základem, to tvrdím pořád. Můžete se krásně nalíčit, ale pokud bude pleť pod makeupem neudržovaná, výsledek nebude stoprocentní. 
Základem e odlíčení, pořádné vyčištění a následná hydratace... Ano, hodně jednoduché a zabere to jen pár minut. 

Mezi skvělá odličovací mléka patří ty od značky Mixa - odlíčí, zjemní a nedráždí. Nicméně na oči používám pak dvousložkové odličovače, kdy Garnier patří mezi fajn střed. 

Následně je potřeba pleť pořádně omýt - nedám dopustit na výrobky od Mary Kay. 


Po omytí si ráda během týdne tak 2-3x dopřeji pleťovou masku. Nedám dopustit na ty od Avonu.  Poté pleť ještě naboostuji sérem - to mám sví oblíbence mezi značkami Payot, Ziaja a Vichy. Navíc i ráda zkouším novinky a třeba Nivea dopadla opravdu skvěle. 
A na závěr krémy. Snažím se opravdu používat noční krém na noc a denní na den, ale ne vždy to vyjde :-)

Tip pro pány  - Ziaja Yego patří mezi oblíbence mého manžela. Opravdu si jej nemůže vynachválit. 

 

A nejen obličej je potřeba hydratovat. Ale i celé tělo. Střídám oleje a krémy, které opravdu velmi hydratují. Na ruce pak mám otevřených několik krémů na jednou a upřímně, pokud mi nějaký krém nevyhovuje, bez milosti jej odsouvám. Naopak asi mezi ty nejlepší jsou od Manufactury.... :-) 


Miluji různé vůně a voňavé deodoranty. Ty od Borotalca a SebaMedu jsou mé stálice. 


Sprchové gely velmi ráda střídám a zkouším novinky  (a to i u dětských variant). Asi největším překvapením - v maximálně pozitivním slova smyslu, byl vánoční sprcháč od Ziaja. To jsem si opravdu vytvořila zásoby.
A o tom, že miluji pěnivé gely na ruce od BBW snad ani nemusím mluvit :-) 


 

 

Make-up kousky vám ukazuji průběžně v samostatných článcích, a tak jen malá foto rekapitulace. Asi nejvíce se u mne střídají řasenky :-) 

 


Co se vlasů týče, tak sem tam vyzkouším něco nového, ale zároveň to doplňuji svými oblíbenci, kterými jsou Aussie a Ziaja. Obě značky jsou "své" a mne naprosto vyhovují. Navíc rozčesávací spreje pak skvěle sedí i dcerkám. 
Cácorkám jsem dlouho kupovala super šampon od Manufaktury, který ale už postupně měníme za "dospělácký".  

 

Tak a mohu nafotit další odpadníky a zase časem napsat pár tipů, což? :-)



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig