čtvrtek 26. srpna 2021

Revolution: Pink Clay

 Hezký večer,

máte rádi pleťové masky a stále hledáte nějakou novou a tu nej? Tak mám pro vás jeden tip... :-) 

Jílová maska, která správně pečuje, je podle mne základem péče a relaxu pleti. Neměla by tedy nikdy v kosmetické poličce chybět. Nicméně je důležité vybrat si takovou, která vám bude vyhovovat. A pokud vám navíc nezruinuje peněženku, určitě "za to stojí"....


A teď tedy k tomu hlavnímu - jaká opravdu tato maska od Revolution je? 

Balení je v klasické šroubovací skleničce, kdy bych upřímně spíše upřednostnila pumpičku nebo nějaký obdobný "nekontaktní" způsob balení, do kterého nemusím přímo sahat. Ale uznávám, že to je má "náročnost" obecně ohledně kosmetických výrobků a většinou toto ve finále překousnu, pokud je výrobek samotný dobrý... 

Maska jako taková je velice hutná, ale i přes to se vcelku dobře nanáší a roztírá. Po chvíli začne na obličeji sesychat a vytvoří krustu, díky které cítíte lehké stažení obličeje. Což je správně.
Umývání masky je už trochu oříšek, ale s jemnou žínkou či houbičkou se vám to podaří :-) 
Po smytí je pleť jemná, velice příjemně vypnutá a vyčištěná. Působí rozjasněným a "čerstvým" dojmem. Jen je potřeba ji následně ještě pořádně zhydratovat pomocí séra či krému (ideálně obojího). 


Suma sumárum se tedy jedná o velmi dobrou masku za fajn peníze, která udělá velkou službu a rozhodně při jejím pořízení nebudete litovat. 

Co vy a jílové masky, která je podle vás ta nej?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig