středa 11. srpna 2021

Eco Cosmetics: Noční krém BIO

 Hezký večer,

pleťové krémy je potřeba vybírat pečlivě a co sedne jedné, nemusí vyhovovat druhé, nicméně pokud se chcete ve výběru inspirovat, tak zrovna dnes tu jste správně... :-) 


Noční krémy většinou střídám či doplňuji s obličejovými oleji, protože večer chci pleť opravdu maximálně hydratovat. A tak když noční krém vybírám, koukám právě na tu hydrataci. Nicméně to není jediný parametr pro to, aby se výrobek stal mým oblíbencem. Naopak... 

Tentokrát jsem si díky spolupráci s Econea vybrala na otestování právě jeden z nočních krémů, které na webu naleznete, a to od značky Eco Cosmetics, se kterou jsem v poslední době velmi pokojená. 

Samozřejmě základ před použitím krému je nejprve mít pleť správně a řádně vyčištěnou. Ale to jistě víte, protože to zdůrazňuji zde na webu co chvíli :-) 


Balení tohoto nočního krému je v klasické plastové tubě se šroubovacím uzávěrem. No, co si budeme ... (a kdo mne čte déle ví), pumpičku bych uvítala určitě více nebo alespoň "zaklapávací" víčko, protože to šroubovací co chvíli kutálím po koupelně. Nicméně i tak je toto stále lepší varianta, kdy do krému i tak nesaháte, což je za mne dobře.

Samotná konzistence krému je středně hutná (u nočního krému bych očekávala ale o něco hutnější). Krém se velice dobře roztírá a opravdu velmi rychle se vpíjí. Můj prvotní "strach" z toho, že mi méně hydratoval, byl zbytečný. I přes konzistenci a rychlé zapracování vám krém krásně vypne pokožku a druhý den ráno máte pocit, že je opravdu vyhlazená, napumpovaná a rozjasněná. Ne, nečekejte zázraky po prvním použití, tak to opravdu nefunguje a opravdu je potřeba používat delší dobu, pravidelně a správně (ano, mluvím o vyčištěné pleti), nicméně již po tom prvním použití již cítíte, že je pleť nepřemaštěná a nepodrážděná. Naopak i po lehkém zarudnutí z denní práce na sluníčku budete mít ráno pleť zklidněnou. 



Takže pokud odhlédnu od "klasického" balení - o kterém to i tak vlastně není - tak krém je opravdu velice dobrý a pokud uvažujete o vyzkoušení, radím "Jděte do toho"!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig