pondělí 30. srpna 2021

Tvořivý týden #34+35

 Dobré ráno, tvořivci,

u nás doma je (až moc) poznat, že nový školní rok se opravdu blíží. Cácorky brebentí, plánují, těší se na paní učitelky i kamarády... no a já jim probírám šatník. :-) 

Éra každodenního nošení šatiček holky pomalu opouští (věřím, že se zase jednou vrátí) a více chtějí trička či něco sportovnějšího. Navíc během posledních týdnů skokově povyrostly, a tak jsem opravdu 1/3 šatníku zabalila a poslala dále do světa.  Postupně tak došívám trička a vytahuji kalhoty, co jim byly velké (protože jsem neodhadla velikosti). 

A právě na trička jsem nedávno objevila skvělé látky v (pro mě) novém e-shopu Evulka. Paradoxem je, že e-shop jsem našla v bull skupince na FB. Inu, svět je malý... :-) 

 

No a jak vidíte, tak látky jsou to opravdu zas trochu jiné, pěkně pevné, po vyprání a sušení v sušičce si drží barvy. A ceny jsou také přijatelné. Takže za mne palec na horu a určitě uvidíte postupně více kousků, protože jsem objednala nejenom úplety, ale i softhell. 

 

A protože jsem bull rodinka, tak je jasné,  že tuto látku jsem nemohla nechat bez povšimnutí - ta mne totiž do e-shopu dovedla. Mám ji v softhellu (cácorkám už střiženo na vesty a určitě zůstane i kousek na kombinaci do kalhot), teplákovině na mikinky a míří mi do domů úplet na trička či šaty a plátno. Inu, bulíci, kam se podíváme... :-) 


Užijte si krásně tvořivý týden! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig