středa 29. září 2021

Romy Hausmannová: Milé dítě

 Hezký večer,

už je to nějaký ten pátek, co jsem sem psala něco o knize. A to přitom vcelku dost čtu, jen ne tolik knihy, jak bych chtěla. Spíše různé články, weby, průzkumy... ale teď jsem udělala po delší době výjimku....

Na knihu jsem narazila v podstatě náhodou, když jsem koukala, co bych nového koupila cácorkám - těm totiž doplňuji knihovnu dost pravidelně a ve velkém... :-) 

I o autorce jsem slyšela prvně, ale dala jsem na "reklamní" nalepenou minci s nápisem "bestseller" a po přečtení anotace jsem si řekla, že to tedy opravdu zkusím.


Milé dítě je thriller, který vás rozhodně vtáhne do děje během prvních pár stránek. Příběh je vyprávěn (nebojte, neprozradím vám děj :-) ) z pohledů více osob různého věku a vždy když si už říkáte, že víte, jak to dopadne, zjistíte, jak moc se pletete. Forma je vcelku jednoduchá, nenásilná a tak akorát popisná. 

Neříkám, v některých pasážích autorka mohla méně kombinovat, ale ono to ve finále vše do sebe zapadne a jako celek musím souhlasit, že se jedná o zajímavý příběh. Navíc, když se nad tím zamyslíte, tak to není tak úplně "nereálný" příběh, naopak při troše fantazie by se toto mohlo "klidně" stát. A to je na tom celém vlastně "TO" , čeho se člověk ve finále bojí... 

Pokud máte rádi thrillery, tak rozhodně doporučuji tuto knihu přečíst. Já si určitě časem pořídím i druhý kousek, který tato autorka vydala. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig