středa 15. září 2021

Slečna Gigi: Vyhlížím babí léto

 Zdravím,

už je to nějaký ten pátek, co jsem ji zabrala klávesnici, ale už to tak holt bude... 


Ne že by se nic nedělo, to naopak, až jsem nakonec léto tak nějak prohýřila téměř do konce. Hodně mne brali na výlety až tu moji napadlo, že by z toho mohla sem tam něco krátkého natočit a dát budoucím cestovatelům nějaké tipy. První videa najdete na jejím YouTube  - ZDE. Má ještě nějaké z léta v záloze, a tak až jí to její šnékózní rychlost dovolí, určitě je zase zpracuje. Dejte jí odběr, ona bude ráda a já budu o to více v záři reflektorů - tedy pod čočkou jejího telefonu. 

Já jsem tedy vcelku letní tip, a tak jsem si užívala teplých dní do sytosti. Hlavně v podobě ovoce, které jsem mohla na zahradě volně oždibovat. Některé záhony tedy kvůli mě zahradili pletivem, ale maliny, ostružiny a moruše zůstaly přístupné. A zrovna tedy na ty moruše jsem se stala odborníkem. To totiž nemusíte nic oškubávat. Stačí jen přijít ke keříku, bouchnout do něj zadečkem a ono vám samotné padají v podstatě až do tlamy. Lahoda!


Jenže léto se pomalu loučí, já i ona ještě vyhlížíme to babí a teploty po ránu už nejsou tak moc příjemné, jak by se mi líbilo. Začínám dost šidit ranní venčení a o to více řádím odpoledne. Ona to má dost podobně, protože jakmile odveze raptorky do školy, sedá k počítači a ťuká, ťuká a ťuká... Já pak nabírám síly, abych jí mohla odpoledne pomáhat na zahradě. Začíná totiž postupně vše sklízet, letničky pomalu mění za ozdobné zelí, vřesy a listopadky. Navíc všude možně rozmísťuje malé dýně, které ale nejsou vůbec dobré - ano, přiznávám, že sem tam nějakou ukradnu a snažím se je rozkousat. No kam tohle dýňové šílenství povede? Asi trochu tuším... a tak na to musím nabrat hodně sil. Chce to šlofíčka.... 

Pac a pusu! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig