úterý 23. listopadu 2021

Chefparade - kuchařský zážitek

 Hezký večer,

je fajn dětem plnit sny a zejména ty zážitkové... 

Jedna z cácorek je veliká milovnice vaření. Ráda si pouští pořady na Paprice, různá kuchařská videa a také chodí na kuchařský kroužek. Z toho důvodu jsem koukala na různé kuchařské víkendové kurzy, které jsou pro děti, ale zároveň se k nim chovají již jako ke "kuchaříkům". Měla jsem pár tipů a nakonec jsem vybrala Chefparade. 

Bylo tedy od začátku jasné, že na kurz půjde i se ségrou, která není až takový nadšenec, ale i tak má sem tam ráda, když se v kuchyni může "porozhlédnout". 



Tedy takto, nakonec jsem rovnou objednala kurzy dva - Malí Italové a Jamieho Olivera. Oba vedl úžasný Vladimír Palička, který svým bodrým přístupem cácorky nejenom zaujal, ale i doma jsem co chvíli slyšela a slyším "pan kuchař to ukazoval takto, pan kuchař nám říkal, pan kuchař..." . A to jsme byli na kurzu již před pár týdny a vzpomínají na něj do dnes. Což je pro mne známka skvělého lektora a super osoby, co dokáže upoutat pozornost. 


Každý kurz trvá cca 3 hodiny a probíhá v jedné z hal Pražské tržnice. Prostor je velice pěkně a moderně zařízený, vše nejenom čisté, ale také výborně a přehledně nachystané.  Součástí je i prodejna, kde si můžete vybrat různé kuchyňské pomocníky. 
Co se organizace týče, tak je jen na vás, zda na děti budete čekat přímo v místě konání nebo je ponecháte na kurzu samotné - kurz je určen pro děti od 6 let a vše do detailu promyšlené tak, že opravdu nepotřebují vaši pomoc. Já sice zvolila první variantu a na cácorky čekala, ale čistě ze zvědavosti, kdy samotnou mne  zaujalo, jak jednotlivá jídla nachystat. 


Pár foto střípků: 


 

 

 

Holky byly samozřejmě po celé akci naprosto nadšené - obě bez rozdílu, a už nyní mají slíbeno, že se opět na nějaký kurz budou moci časem vypravit. 



SHARE:

2 komentáře

  1. To je super zážitek! Já ani nevěděla, že něco takového existuje :D S kamarádkou už se nějaký ten čas odhodláváme, že bychom se na nějaký kurz vypravily, ale zatím se nám nepodařilo sladit termíny xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to opravdu moc krásné, dcerky nadšené a i velice pěkné prostředí. Mají kurzy i pro dospělé :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig