sobota 20. listopadu 2021

Purity Vision: Růžové sérum

 Pěkné sobotní odpoledne,

dnešek je jako stvořený na to si chvíli sednout - zpomalit, a pečovat o svou pleť. Také to tak máte? Já ano a zároveň mám i svůj malý pečující rituál každý večer... 

A právě do toho večerního pečujícího okénka vždy patří i pleťová séra. Vždy mám po ruce více tipů a různě je střídám podle toho, v jakém stavu má tvář aktuálně je. Něco málo přes měsíc patří mezi mé pečující kamarády i toto růžové sérum od Purity Vision, za které velice děkuji spolupráci s Econeou. Myslím, že nastal správný čas na to, abych se o dojmy z něj podělila i s vámi. 


Balení je vcelku velké, robustní, skleněné a dávkování je pomocí pumpičky, takže i více hygienické. Ano, miluji pumpičky u kosmetických výrobků, a tak ji prostě musím vyzdvihnout :-) 


Sérum je středně tekuté, dobře se rozmazává a zapracovává - stačí jej malé množství a pokryjete celý obličej. Je velice jemné, svěží, nemastné a nelepivé. Během chvíle se vstřebá a zanechává takový příjemný film. 

Již po prvních pár použití vidíte změny. Pleť je rozjasněná, pěkně hydratovaná, působí "šťavnatě" a svěže. Opravdu skvělý pocit.  Navíc nedráždí, velice dobře se na něj nanáší krém a i v případě, že jej chcete použít ráno (i když na noc mi vyhovuje přeci jen více), není problém na něj nanést make-up, který pak drží a "neflekatí" 

Pokud jste navíc milovník růží a růžové vůně, tak i v tomto případě zajucháte. Voní nádherně a přirozeně - žádné převoněné chemické "cosi"... Naopak jemná vůně, která ale na pleti drží opravdu vcelku dlouho. 


Suma sumárum toto sérum patří k těm kouskům, ke kterým se ráda vracím a i do budoucna si jej ráda pořídím znovu. Sedí mi totiž jako ... (doplňte si) na hrnec a rozhodně se jej nebojím doporučit dále. Naopak!  Navíc cena kolem 400,- je více než příjemná u takového tipu výrobku. Pokud uvažujete o nákupu, tak neváhejte ZDE

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig