pondělí 29. listopadu 2021

MUR: Limitovaná kolekce Friends - paletka Monica

 Pěkný večer,

před pár týdny jsem neodolala a objednala si dvě paletky z limitované edice Makeup Revolution Friends. Jsem velký fanoušek tohoto seriálu a toto mi nesmělo chybět... :-) 

Taktéž MUR paletky u mne doma nechybí v mé mini sbírce, a tak vím, jakou kvalitu mohu zhruba čekat. I když upřímně, každá limitka může mít  "to své". Jak je na tom tedy tato? 


Balení je minimalistické v krabičce z tvrdého papíru. To vypadá velice efektivně a zajímavě, ale na udržování to je horší - ať se snažíte jakkoli, stejně se nevyhnete zašpinění. Ale to je jen tak na okraj. Důležité jsou stíny samotné. 

Ty mají zajímavé barevné složení, které obsahuje matné i třpytivé odstíny. Znalce seriálu navíc pobaví i jejich jednotlivé názvy, které jsou dost jasně vypovídající. 

Matné odstíny mají opravdu skvělou pigmentaci - výborně se nanáší a zapracovávají. Nejsou ani příliš prašné. Navíc mají výbornou výdrž, kdy i bez fixátoru máte zaručený téměř celodenní nošení bez větších problémů.
U odstínů se třpytkami je to již o něco horší. Jsou vcelku "pevné", a tak se na štětec hůře chytají i následně nanáší. Upřímně, trochu mne to zklamalo, protože vím, že MUR toto umí prostě lépe. 



V akci: 

 

Suma sumárům je to velice pěkně vytvořená limitka, která nadchne nejenom milovníky seriálu. Nicméně lehce jí na skvělosti ubírá kvalita jednotlivých třpytivých odstínů, což je veliká škoda. 

Zkusili jste už něco z této limitky? Já mám ještě jednu paletku, kterou vám představím zase příště... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig