středa 20. dubna 2022

La Saponaria: Čistící pěna

 Hezký večer,

dnes bychom se opět mohli zaměřit na čistou pleť. Výrobků mám vždy na kosmetické poličce několik a používám je dle situaci a "pocitu". Pokud potřebuji něco jemnějšího, tak vždy na čištění uvítám pěnový výrobek...

Tentokrát jsem si v rámci spolupráce u Econey vybrala pěnový čistič pleti od značky La Saponaria. Ta se mi totiž v posledních měsících hodně zalíbila a její výrobky mi prozatím vždy vyhovovaly. Jste zvědaví, jak si po několika týdnech vedl tento kousek? Věřím, že ano :-) 


Začnu klasicky obalem. 
Přípravek má plastovou nádobku s pumpovacím dávkovačem. Jak už u mne víte, za toto dávám vždy hodně plusových bodů, protože mám ráda, když se nesahá přímo do výrobku při jeho používání. Takže i v tomto případě musím pochválit.

Při zapumpování se objeví hutnější nadýchaná pěna, která se velice dobře nanáší na pleť. Po smytí máte pleť do-odlíčenou, jemnou, nepodrážděnou a připravenou k další péči pomocí hydratačního krému. A ten je opravdu potřeba, protože i když mám po použití pleť jemnou a hebkou, tak mám pocit lehkého pnutí a jen minimální hydratace. Což je trochu škoda, ale není to nic hrozného. 

Suma sumárům bych tento kosmetický kousek označila za ten "lepších kruhů", který rozhodně udělá velice dobrou službu zejména mastnější pleti. Pokud chcete vyzkoušet, tak jej naleznete na e-shopu Econa - stejně jako i jiné kousky od tohoto výrobce.

Znáte jej, co na něj říkáte? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig