neděle 24. dubna 2022

Slečna Gigi: Chytám první paprsky vitamínu D

 Zdravím,

i když zrovna dnes to tak nevypadá, já už se pomalu přepínám do jarně až letního módu, což znamená, že trávím venku více času (než je na bulíka mého ražení běžné) a chytám sluneční paprsky...

Ano, pokud je deštivo a zima, tak mě na běhání po zahradě nebo po výletech moc neužije, ale jakmile se trochu oteplí, tak to si vyhledávám slunná místečka, vyhřívám se a dobíjím baterky. To je totiž hrozně důležité po tak dlouhé a lezavé zimě.

Nejlepší na tom je, že sem tam zajedeme i na chatu. Tam já totiž prošmějdím každý kousek a z kontroluji, kde sousedovic kočky "vegetí" ve chvílích, kdy já tam nejsem. To je panečku vůní. A i paní sousedku jsem už zvládla sem tam proštěkat, aby nepodlehla klamu, že jsem jen gaučový povaleč.



Inu, pořád se u nás doma něco děje a plánů na tento rok je prý hodně, tak jsem sama zvědavá a určitě vás budu (snad pravidelně) informovat. Mimochodem, máte i vy nějaké tipy na výlety se čtyřnohými kamarády? Kam ano, kam ne a co je za vás super? Ideálně střední a severní Čechy? 

Pac a pusu!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig