úterý 5. dubna 2022

Lavera: Tekutý korektor

 Hezký večer,

co je základem mého make-upu? Rozhodně korektor! A najít ten nej není jen tak, proto, i když mám své oblíbence, sem tam zkusím i něco nového, co kdyby... 

Tentokrát jsem zkusila jednu (pro mne) novinku díky spolupráci s webem Econea.

Přírodní kosmetiku buď lidé milují a nebo zatracují. Já se již několik let držím tak nějak na pomezí, kdy my prošli rukou skvělé výrobky, ale také ty, které si říkám, že byla chyba výrobců je vůbec pustit na trh... Takže vlastně stejně jako s klasickou kosmetikou.
Proto ke každému výrobku přistupuji bez předsudků a testuji podle "stejného modelu" -tj. nalíčím se tak, jak se běžně líčím, užívám si klasického dne, během kterého pozoruji, jak se make-up chová.


Korektory vyhledávám nejčastěji v tekuté formě, protože nejvíce krycím požadavkem je retuš kruhů pod očima. O z toho důvodu je fajn, když má výrobek jemný a pěnový aplikátor, stejně jako tento korektor od Lavery.
Skupenství má korektor středně hutné, jemné, velice dobře se zapracovává a nenechává vidět přechody.  Výrobek má vyšší krycí schopnost, což je pro mne dostačující a musím i pochválit, že vydrží většinu dne bez nutnosti oprav - samozřejmě pokud si po obličeji příliš nesaháte rukama.  Ideální je jej na závěr líčení lehce přepudrovat. 
Ani po několika hodinách se neslévá či neroluje do vrásek, jednoduše drží tam, kde má. 

Lavera je firmou s dlouhou historií, která se právě bio kosmetice cíleně věnuje a nutno říct, že jí to i jde velice dobře. Nicméně její propagace, a tedy i viditelnost výrobků, není tak velká jako u "masovek", což je škoda. Zrovna tento kousek by si totiž to zviditelnění opravdu zasloužil. U Econey najdete mnoho dalších výrobků této značky a i já určitě v budoucnu zase něco nového odzkouším (a dám vám vědět :-) ). 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig