pondělí 4. dubna 2022

Tvořivý týden #13 + 14/2022

 Dobré ráno, tvořivci,

v minulých týdnech jsem měla v ruce hlavně háček a dokončila jsem pár kousků. Ale i ten stroj jsem na chvíli zapnula ... :-) 


Hodně mne začaly bavit tyto mega šátky, a tak postupně tvořím, protože jsem si nakoupila dost opravdu nádherných klubíček. 

 

Tento šedo - béžový má již svou majitelku a já již pomalu pracuji na dalším (tentokrát hodně barevném) kousku. 


Velikonoce se blíží, a tak i náš domov trochu zdobíme - květinami, dřevěnými zajíčky a ani nový věnec na vrátka nechybí... :-) 

 

 

Když máte v rodině rybáře, tak pokud narazíte na krásnou rybí látku, je jasné, že ji nepřejdete bez povšimnutí. Tentokrát jsem z ní udělala sadu trenýrek...

 

...a pro paní rybářovou i jedny ponožky. Druhé jsem pak ušila z york látky, která je vesele šmrncovní. 

 

Baby Axolotla jsem měla v hlavě už dlouho, a tak je konečně tu. Doufám, že během pár dnů sepíši i nafocený návod, ať si prcka můžete také háčkovat. 


Scrunchies zažívají renezanci, a tak ani u nás doma nechybí. Tentokrát v háčkované variantě z měkké žinylkové příze. Najdete je i na e-shopu

 

 


Když mám chvíli, tak ráda sahám po aquarelech a kreslím kartičky do Vašich balíčků. Věřím, že udělají radost a poslouží třeba jako záložka do knihy či diáře... :-) 


Krásný start do nového - nejen tvořivého - týdne! 
SHARE:

2 komentáře

  1. Moc pěkné tvoření, nejvíce mne inspiruje duhový šátek, dlouho už po něčem takovém koukám, tak asi vezmu také háček do ruky. Tento víkend jsem dělala velikonoční výzdobu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig