Pěkný večer, kuchaříci,
začátkem týdne se určitě hodí pár tipů z kuchyně, co šetří čas.
Snídaně v podobě jogurtu s mussli či kaše je sázka na jistotu, ale takový puding je také skvělou variantou. A když mám více času, tak rozpeču mražené croisanty. Mňamka!
Polévky jsou skvělé, pokud se potřebujete zahřát. Milujeme ty krémové zeleninové z polévkovaru, ale i vývarové s nudličkami. Skvělé jsou pak i třeba vločkové se šlehaným vajíčkem.
Obědy přes týden bývají rychlé a v podobě omeletky. Večeře či víkendová jídla jsou pak trochu pestřejší. Milujeme rizoto na různé způsoby a s obměnou koření. Skvělé jsou také bramboráčky s cuketovou směsí a sýrem.
Nedáme dopustit na krůtí vinnou klobásu, pečená žebra s javorovým sirupem a také milujeme kořenovou omáčku s těstovinami.
Když není chuť na něco "většího", tak chlebíček s pomazánkou, toust a nebo salát naše chuťové buňky také potěší.
Sladké a slané pečení v podobě chlebíčků - jablečného a celozrnného.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.