pátek 30. prosince 2022

Kvitok: Jílová maska s čajovníkom

 Pěkný večer,

s příchodem nového roku si lidé většinou dávají různá předsevzetí. Já na to moc nejsem, ale pokud byste o nějakém přemýšleli, tak bych poradila více se zaměřit na péči o pleť....

A pokud mne sledujete delší dobu, tak víte, že těch kosmetických tipů u mne najdete opravdu spoustu. Navíc poslední měsíce, díky spolupráci s webem Econea, také více poznávám i "ne tak známé" značky kosmetiky, které vám pak ráda představuji a recenzuji. Jednou z nich je i Kvitok - Slovenská značka, kterou založila mladá paní /slečna po svých studiích na lékařské a chemické fakultě. Její cesta je co nejvíce přírodní a pečující a já musím říct, že z toho, co jsem měla možnost do teď vyzkoušet (kouknout můžete ZDE), jsem měla vždy ohromnou radost. 


Jílová maska byla mou jasnou volbou. Již jsem měla v minulosti jednou s guaranou a kofeinem, které jsem naprosto propadla. Z toho důvodu jsem byla hodně zvědavá na variantu s čajovníkem. 
Opět je balená v "lékárenské" skleněné dóze, ze které se velice dobře nabírá - použít můžete přiloženou špachtli. 
Konzistence je vcelku pevná, ale po kontaktu s pokožkou (a tedy teplem) se dobře roztírá a nanáší na celá obličej, kdy postupně cítíte mírné teplo. 
Po umytí z obličeje je pleť krásně hladká, ne příliš hydratovaná, ale zároveň dobře rozjasněná. Je dobré použít následně nějaký pečující krém, který celkovou péčí dokončí. Co se mi moc líbí, to je fakt, že skvěle stáhne póry a navíc, pokud máte nějaký ten pupínek, tak po pár hodinách cítíte, že je postupně více vysušený. Prostě bomba!

Každému vyhovuje něco jiného a znám mnoho těch, kteří dokáží nad přírodní kosmetikou ohrnovat nos. Nebudu tvrdit, že je všespásná, ale zrovna tento kousek bych určitě doporučila všem, kteří i třeba bojují s pleťovými nedokonalostmi. Celkově na Econee naleznete velké množství přírodní kosmetiky, kterou určitě oceníte. O nějaké další vám povím zase příště... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig