sobota 10. prosince 2022

Lucie Závacká: Nech mě odejít (30/2022)

 Hezký večer, knihomolové,

je to téměř rok, co jsem vám ZDE psala o dvou knihách autorky Lucie Závacké. Pamatujete? 

Před pár dny vyšla její třetí kniha a já si nemohla ujít šanci doplnit tak celý příběh... 

Opět se vracíme k příběhu Rebeky a Jakuba, který je opět plný dramat a zvratů. Zároveň je také protkaný lechtivými okamžiky, které autorka příjemně a bez křeče popisuje. Je skvělé jak navázala na předchozí příběh a zároveň vlastně už od začátku víte či tušíte, že jej také již finálně uzavře. 
Pokud jste četli předchozí knihy, tak víte, že Jakub měl dost svých démonů, a já se tak přiznám, že i když jsem po přečtení druhé knihy chtěla, aby příběh pokračoval, tak název této třetí mne lehce znervózňoval a musela jsem se dost držet, abych si ihned po doručení nepřečetla poslední stránky. Ale vydržela jsem! 


Střídání časových rovin mám u jakýchkoli příběhů velice ráda a ani zde to nebylo výjimkou. Stejně tak psaní v ich formě z pohledů více postav. Je to opravdu zajímavé a celé to dokresluje příběh, který vás chytne a nepustí. Kniha mi přišla ve čtvrtek večer a dnes už mám dočteno. Myslím, že to mluví za vše... :-) 

Obsah samozřejmě prozrazovat nebudu, ale co říct mohu je: "Nalijte víno, zalezte do měkké deky a začtěte se, tohle je prostě romantika!" 

Lucii, kterou velice ráda sleduji i na Instargramu  tímto děkuji za skvělý příběh - nejenom v této knize, ale i v těch předešlých. Zároveň se těším, že v budoucnu budu moc číst nějaký další. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig