úterý 20. prosince 2022

Tvořivý týden #44 + 45/2022

 Hezký večer, tvořivci,

poslední dva týdny byly lehce hektické a plné tvoření, a tak mám spoustu kousků na ukázku...

Moc mne baví pletení na mlýnku (i protože to vcelku rychle utíká), a tak jsem se rozhodla, že vytvořím sadu skřítků - návod najdete ZDE


Celkově jsem upletla za poslední měsíc a kousek asi 18 skřítků různých barev. Z toho 15 z nich jsem zabalila a nachystala pro mé kolegy z práce, kterých si moc vážím. Prostě pro radost a štěstí ... :-) 

 


Holky dost skokově vyrostly, a tak jsem o víkendu pročistila šatník. Navíc jsem se rozhodla, že to bude chtít i nové legínky. 

Shodou okolností jsem před pár dny navázala spolupráci s webem Látkobraní, kde jsem pořídila nádherné látky. Mají opravdu veliký výběr a po pár dnech používání a praní (včetně prohnání přes sušičku) musím říct, že i kvalita látek je skvělá. 

První legínky jsou z funkčního úpletu. Je to vcelku "neposedný" materiál, co se šití týče, ale výsledek stojí za to. 


 

Druhou látkou na legínky z Látkobraní je bavlněný úplet v zelené barvě s jemnými černými kvítky. Z této látky se šije moc dobře a i po praní a sušení není sražená či barevně nějak "poznamenaná". Za mne naprostá spokojenost. 

Látek mám více, takže určitě brzy zase ukáži něco dalšího. Však taky čas mezi svátky hodlám využít hodně tvořivě.... :-) 

 

 

Pokud vás zajímá, co dělám s prostřihy a zbytky látek, tak nejčastěji "padnou" na psí hračky. tyto uzly mají - narozdíl od jiných hraček - docela i dobrou výdrž :-) 

  

Moc se mi líbí jednoduše ustlané postele se spoustou polštářů, a tak jsem si teď dva zimní vyrobila ze žinylkové příze. 


Dobrou s kobrou! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig