pátek 30. prosince 2022

Tvořivý týden #46/2022

 Hezké dopoledne, tvořivci,

předvánoční dny byly plné tvoření, kdy jsem dokončovala drobné dárečky pro děti ze školy, kam chodí cácorky. Přeci jen chtěly kamarádům něco donést...


Dlouho jsme vymýšlely s holkama, co kamarádkám nachystat, protože času jsem neměla moc a holky chtěly něco plyšového. Ideálně s možností si něco do hračky schovat - rovnou jsem  zavrhla možnost vyrobit pro všechny pyžamkovníky, protože jsou časově náročné a materiál také ne úplně levný (chtěly podarovat celkem 8 kamarádek...). 

Proto vznikly malé plyšové pytlíčky. Návod na ně jsem vám nachystala i blog ZDE

 

Do každého pytlíčku jsem pak ušila malou scrunchie - látkovou gumičku s vánočním motivem. Pár gumiček pak také dostala paní asistentka ve škole. Holky jí je vybraly, protože má dlouhé vlasy a určitě jí to bude o to více slušet, říkaly cácorky... Za tento přístup a přemýšlení nad dárky jsem na ně moc hrdá :-) 


Poté ještě přišlo na řadu vymýšlení dárků pro paní učitelku a paní družinářky. Tam holky vymyslely, že by se jim určitě hodil obal na knihy. Ty se mi moc líbí a časem bych ráda pár kousků ušila i na e-shop jako doplněk k organizérům. Chcete? 


A protože jsme ještě v prosinci slavili narozeny a svátky, tak jsem do dvou balíčku také nachystala veselé věnce, které věřím, že zlepšili náladu a vánočního ducha :-) 

 

Krásně tvořivý den! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig